Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem valahogy bebizonyí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem valahogy bebizonyítani, hogy jobban összeillik velem, mint a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám 1 éve, akibe halálosan beleszerettem. Minden nap szorosan együtt dolgozunk, szóval elkerülhetetlen volt.

Sajnos van barátnője 8 és fél éve, szóval az elején elkönyveltem úgy, hogy tabu a srác.

De egy idő után nem bírtam tovább, és tudom, hogy ciki, de kicsit utánuk néztem a social media-n, elkaptam rengeteg foszlányt, amikor a barátnőjéről beszélt, és néhány régebb óta vele dolgozó kollégánál is puhatolóztam kicsit.

Tudni kell, hogy a srác inkább introvertált, visszahúzódó, egyszerű. Nincs felnyírt, divatos frizurája, sem divatos, szakállas "favágó" stílusa, egyszerű farmer + ing/póló csávó, drága óra meg minden cicoma nélkül. Ezzel szemben a barátnője egy fitnessőrült, amolyan "szexi harisnya + szoknya + magassarkú" féle csaj, aki ráadásul halmozza otthon a drága parfümöket, sminkeket.

A srác igazi Star Wars fanboy, Marvel rajongó, ráadásul gamer is. Nos, én pontosan ilyen vagyok, teljesen ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Noha én egyszerű, farmer + póló + tornacipő típusú csaj vagyok, egyáltalán nem sminkelek, szóval nem vagyok külsőre olyan feltűnő(sködő), mint a barátnője, de sokkal több közös van bennünk, órákig tudna velem beszélgetni az őt érdeklő filmekről, játékokról, ráadásul sokkal jobban lehetne velem tervezgetni a jövőt, mert nem nyelem el a pénzt mindenféle felszínes dologra.

Kiderült, hogy a barátnője mindig elmegy vele a moziba megnézni az új Star Wars meg Marvel filmeket is, akkor is, ha nem érdekli, szokott vele közösen játszani is 1-2 játékkal, de a srácra meg rá van kényszerítve az edzés és a hegymászás a csaj miatt. Én semmire nem kényszeríteném, felőlem lehetne aputestű is, és csakis kizárólag azt akarnám, hogy érezze jól magát. Ráadásul a srác 28 éves, én 24, a barátnője pedig 30, szóval ebben is hatalmas előnyöm van. :)

Kollégák közül páran tudják hogy érzek iránta, és tiszta erőből drukkolnak nekünk. Egyikük nagyon nagy reményt is adott: Szerinte a srác bizonytalan valahol, mivel csak 8 év után jegyezte el a csajt, és ha egy srác úgy érzi, hogy az IGAZIVAL van együtt, akkor nem vár ennyit. Ha ilyen sokáig vacakol, akkor titkon azt várja, hogy sokkal nagyobb szerelem találja meg, ugyanakkor paradox a helyzet, mert pont a barátnője miatt nem nyit.

Van esélyem, hogy meglátja bennem a lehetőséget, ha folyamatosan, de azért finoman, stílusosan tudatom vele, hogy "hello, itt vagyok"? Rájöhet, hogy nem biztos, hogy az az IGAZI, akit kanos 20 éves srácként választott?

Hogyan csináljam pontosan?

2022. máj. 24. 03:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
7%

Jahj, hagyjuk az álszent dumát. Az ember nem tudja eldönteni, kibe szeressen bele. Egyébként én is elítéltem volna a dolgot egészen addig, amíg úgy bele nem szerettem egy szingli férfibe, hogy én voltam párkapcsolatban. Tény, hogy nekem az mérgező kapcsolat volt, és nagyon sokat szenvedtem, sírtam miatta, úgyhogy talán borítékolható is volt, hogy előbb-utóbb más iránt kezdek el érzéseket táplálni. Ettől függetlenül szégyelltem magam érte, de így utólag belátom, hogy nem kellett volna. Ráadásul isteni szerencsém van, hogy ismét életem része a férfi, akibe akkor beleszerettem, de próbáltam elfelejteni, hogy a rossz kapcsolatomat mentegessem.

Egyébként a mi rokonságunkban is van egy nő, akinek első látásra szerelem volt a férjével, és mindketten elváltak. Született is egy gyönyörű kislányuk, aki azóta már felnőtt nő.

Nem azt mondom, hogy a kérdésben szereplő srác most rohan, és elhagyja a menyasszonyát a kérdezőért, de ha esetleg ez történik, az sem annyira elítélendő, mint ahogy itt lefestik páran.

2022. máj. 24. 08:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinte a srác bizonytalan valahol, mivel csak 8 év után jegyezte el a csajt, és ha egy srác úgy érzi, hogy az IGAZIVAL van együtt, akkor nem vár ennyit. Ha ilyen sokáig vacakol, akkor titkon azt várja, hogy sokkal nagyobb szerelem találja meg, ugyanakkor paradox a helyzet, mert pont a barátnője miatt nem nyit."

Honnan tudod, miért jegyezte el és egyébként is mi közöd van hozzá?

Undorító, amit itt leműveltél.

Előző: oké, te egy mérgező kapcsolatból léptél ki, de azért ne hasonlítsuk már a kérdező helyzetéhez, ahol a srác 8 éve van vele együtt és eljegyezte. Tök fordított a logikátok. Ha valaki eljegyez valakit, akkor talán érez iránta valamit és komolyan gondolja.

A kérdező meg úgy viselkedik, mint egy hisztis tini p., aki nem kapja meg amit kinézett magának.

Keress mást.

2022. máj. 24. 09:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy 24 éves vagy, nem pedig 14? :D
2022. máj. 24. 09:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Jah hogy manapság már elítélik az embert és kipletykálják mennyire nem szereti a párját valaki ha csak évek múlva jegyzi el? Ezigen 😂😂 ez is meg van szabva hogy mikor kell elvenni valakit? Akkor sületlenséget hordassz itt kérdező. Az meg hogy te felőled azt csinálhat amit szeretne csak boldog legyen háát....szerintem neked sose volt még kapcsolatod. Ők tesznek egymásért. A csaj elmegy vele moziba a pasi elmegy vele edzeni. Szerintem ez inkább kompromisszum mint sem rá van eröltetve. Én is elmegyek pecázni a barátommal holott annyira nem érdekel de ő is eljön velem olyan helyre ami nem érdekli. Simán meg lehet ezt tenni egymásért eröltetés nélkül. Te meg inkább adsz a pletykáknak és furkálódsz kettőjük közé hátha lesz valami alapon holott ő kb semmit nem nyit feléd csak beszélget.
2022. máj. 24. 09:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A leírás alapján én is a mostani barátnőjét választanám - több dolog miatt is.

a) Különböző személyiségek, de át tudják hidalni ezeket a problémákat. Az egymás hobbija iránti érdeklődés nagyon szuper.

A közös hobbik nem tesznek semmit. Nekem is volt anime fanatikus barátom, mégsem jöttem ki vele olyan jól, mint a mostanival, akinek folyamatosan magyaráznom kell, hogy mi honnan van. Ugyanígy én sem konyítok a zenéhez, de ő elég sok mindent mutogatott ahhoz, hogy érdekelni kezdjen az a területe, amit ő csinál. Tetszik, ahogy alakítjuk egymást és nem “beleülünk a tutiba”.

b) Ezeknél a nagy fellángolásoknál sokkal biztosabb pont az, amikor valaki kicsit lassabban lépked előre egy kapcsolatban. Ez sokkal értékállóbb stabilitás.

c) Az, hogy különböznek a programjaik is, szintén nem feltétlenül probléma. Nekem sem kellene - még egyszer - olyan partner, aki mindent rám hagy. Kellenek olyan ütközőpontok, amik egyénileg is előre visznek az életben. Pl. a srác sportol a hegymászással, de apatesttel melletted nem érezné jól magát feltehetően.

2022. máj. 24. 10:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sekélyes pusztán filmalkotások iránti érdeklődésre helyezni egy párkapcsolatot (pláne megbontani egy már meglévőt, ebbe bele se megyek, nem is tudom, hogy gondoltad, az egész iromány úgy ahogy van, redflag). A csiszolódás legalább ugyanolyan fontos folyamat, mint annak a felismerése, hogy "jaj, te is két cukorral szereted a kávét? De jó"
2022. máj. 24. 11:35
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Nincs, hagyd békén őket. Ismer már egy éve, ha úgy érezné, hogy te jobban illesz hozzá, akkor léphetett volna, de nem véletlenül nem tette. Sőt, közben még el is jegyezte. Nem látsz bele a kapcsolatukba, de attól még, hogy nem mindenben egyformák, még lehet nagyon jól összeillenek és boldogok együtt. Nem azon fog múlni egy kapcsolat, hogy ki milyen filmeket szeret, ettől még lehet neki ez a nő az igazi. Ilyen apróságok miatt ne gondold, hogy te jobban passzolnál hozzá. Az se előny a javadra, hogy farmerben meg tornacipőben jársz. Lehet neki kifejezetten tetszik, hogy a menyasszonya szeret csinosabban kinézni.

Az se jelent bizonytalanságot, hogy 8 év kellett az eljegyzéshez. Fiatalon jöttek össze, szóval így teljesen más és nem tudod mi van ennek a hátterében. Lehet nekik ez nem volt olyan fontos, lehet anyagi okok miatt nem akartak korábban esküvőt, de hosszú jegyességet se és azért vártak stb. Nem látsz bele és a részletek ismerete nélkül te csak szeretnéd, hogy úgy legyen, ahogy ide leírtad, de ettől még nem lesz igaz. Inkább szálj le róluk és ne égesd magad.

2022. máj. 24. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Olvasva amit írtál egyszerűen a szavam is elakadt. Én nem tudom hogyan lehet valaki ennyire gerinctelen. Az még hagyján hogy beleszeretsz egy olyan férfiba aki foglalt ráadásul 8 éve, úgy hogy jegyesek a barátnőjével. De még ahogy előadod magad hogy te mennyivel jobb lennél nála 😂Az valami észbontó. Éretlen vagy, önző, egoista és soroljam még? Sajnálom a lányt illetve a párját is hogy megtaláltad őket. Remélem a srác tényleg kitart a lány mellett és nem cseréli le az igazi értéket egy ilyenre mint te.
2022. máj. 24. 12:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul a srác 28 éves, én 24, a barátnője pedig 30, szóval ebben is hatalmas előnyöm van."

Milyen előnyöd is van ebben pontosan?

2022. máj. 24. 14:46
 20/23 anonim ***** válasza:
11%

#19:

Unalmas heteró problémák unalmas heteróknak.

2022. máj. 24. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!