Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem valahogy bebizonyítani, hogy jobban összeillik velem, mint a barátnőjével?
Van egy férfi kollégám 1 éve, akibe halálosan beleszerettem. Minden nap szorosan együtt dolgozunk, szóval elkerülhetetlen volt.
Sajnos van barátnője 8 és fél éve, szóval az elején elkönyveltem úgy, hogy tabu a srác.
De egy idő után nem bírtam tovább, és tudom, hogy ciki, de kicsit utánuk néztem a social media-n, elkaptam rengeteg foszlányt, amikor a barátnőjéről beszélt, és néhány régebb óta vele dolgozó kollégánál is puhatolóztam kicsit.
Tudni kell, hogy a srác inkább introvertált, visszahúzódó, egyszerű. Nincs felnyírt, divatos frizurája, sem divatos, szakállas "favágó" stílusa, egyszerű farmer + ing/póló csávó, drága óra meg minden cicoma nélkül. Ezzel szemben a barátnője egy fitnessőrült, amolyan "szexi harisnya + szoknya + magassarkú" féle csaj, aki ráadásul halmozza otthon a drága parfümöket, sminkeket.
A srác igazi Star Wars fanboy, Marvel rajongó, ráadásul gamer is. Nos, én pontosan ilyen vagyok, teljesen ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Noha én egyszerű, farmer + póló + tornacipő típusú csaj vagyok, egyáltalán nem sminkelek, szóval nem vagyok külsőre olyan feltűnő(sködő), mint a barátnője, de sokkal több közös van bennünk, órákig tudna velem beszélgetni az őt érdeklő filmekről, játékokról, ráadásul sokkal jobban lehetne velem tervezgetni a jövőt, mert nem nyelem el a pénzt mindenféle felszínes dologra.
Kiderült, hogy a barátnője mindig elmegy vele a moziba megnézni az új Star Wars meg Marvel filmeket is, akkor is, ha nem érdekli, szokott vele közösen játszani is 1-2 játékkal, de a srácra meg rá van kényszerítve az edzés és a hegymászás a csaj miatt. Én semmire nem kényszeríteném, felőlem lehetne aputestű is, és csakis kizárólag azt akarnám, hogy érezze jól magát. Ráadásul a srác 28 éves, én 24, a barátnője pedig 30, szóval ebben is hatalmas előnyöm van. :)
Kollégák közül páran tudják hogy érzek iránta, és tiszta erőből drukkolnak nekünk. Egyikük nagyon nagy reményt is adott: Szerinte a srác bizonytalan valahol, mivel csak 8 év után jegyezte el a csajt, és ha egy srác úgy érzi, hogy az IGAZIVAL van együtt, akkor nem vár ennyit. Ha ilyen sokáig vacakol, akkor titkon azt várja, hogy sokkal nagyobb szerelem találja meg, ugyanakkor paradox a helyzet, mert pont a barátnője miatt nem nyit.
Van esélyem, hogy meglátja bennem a lehetőséget, ha folyamatosan, de azért finoman, stílusosan tudatom vele, hogy "hello, itt vagyok"? Rájöhet, hogy nem biztos, hogy az az IGAZI, akit kanos 20 éves srácként választott?
Hogyan csináljam pontosan?
Egyszerűen hihetetlen, mint egy fontoskodó tini lány esküszöm... "Velem így lenne jobb, velem úgy lenne jobb". Hadd döntse már el a srác, hogy kit szeret. Ha már 8 éve együtt vannak, akkor azért mégis lehet valami a háttérben.
Úgy hogy maradj szépen magadnak, keress valaki mást, mert ez alapján amit leírtál nagyon gáz vagy.
Nem is ismered a lányt, de eldöntötted, hogy nem illenek egymáshoz és te jobb vagy. Gratulálok!
Annyira utálom az ilyen foglaltakra rámászó, párhuzamos univerzumban élő nőket. Keress magadnak free pasit, őt meg hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!