Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak általában a szexért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában a szexért lépnek párkapcsolatba ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 07:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Igen
2022. máj. 29. 13:45
 22/32 anonim ***** válasza:

" leginkább csak azzal tudja élvezni a szexet, aki szeret."

Baromság. Azzal, akit vonzónak lát. Nem feltétel, hogy szeresse. Akkor és ott legyen kémia, ez való igaz, de a szeretet, szerelem nem feltétel.

"Lehetne persze k .rvázni is, de ez sokakat taszít, engem is."

Önmagadnak mondasz ellent. Hiszen bárkivel élvezed a szexet, akit szépnek tartasz.

Vagy ez mégsem elég? Megint csak önmagadnak mondasz ellent.

2022. máj. 29. 13:57
 23/32 anonim válasza:
Úgy lettünk megteremtve hogy a férfinak szüksége van a nőre a nőnek meg a férfira. Nem jó a férfinak egyedül lenni a nőnek meg mégannyira sem. A szex fontos nagyon de az csak egy része a kapcsolatna. Kell a szex de nem cdak a szexért kell a férginak a nő. Persze van sok férfi aki eléggé állatiássá vált és csak a szex hajtja, de azért fontos az is hogy a nő ne legyen annyira hülye hogy belemegy ilyen kapcsolatbs.
2022. máj. 30. 07:05
 24/32 gyulacs2 ***** válasza:
Általában nem csak azért. De a szex is fontos.
2022. máj. 30. 07:56
 25/32 anonim ***** válasza:

"Baromság. Azzal, akit vonzónak lát. Nem feltétel, hogy szeresse. Akkor és ott legyen kémia, ez való igaz, de a szeretet, szerelem nem feltétel."

Ugye érted, hogy ezt nem mindenkire, és nem is minden nőre értettem?

Mit jelent a "kémia"? Én ezt sose értettem.

"Önmagadnak mondasz ellent. Hiszen bárkivel élvezed a szexet, akit szépnek tartasz.

Vagy ez mégsem elég? Megint csak önmagadnak mondasz ellent."

A higéniára gondoltam. Undorotam a csajtól szex közben. Utána még hetekig azon paráztam, hogy vajon elkaphattam e tőle valamit. Miért kötözködsz?

2022. máj. 30. 08:47
 26/32 anonim ***** válasza:

"Baromság. Azzal, akit vonzónak lát. Nem feltétel, hogy szeresse."

Nálam igen, de én nő vagyok.

2022. máj. 30. 08:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolat annál azért sokkal komplexebb! Valóban egy nővel kapcsolatos vonzódást elsősorban a szexuális vonzalom indítja be, de önmagában a jó szexért még nem vállal be az ember egy párkapcsolatot. Ott több kell a szexuális vonzalomnál. Ahhoz, hogy beengedjek egy hölgyet az életembe (és vicaverza ő is engemet az övébe), ahhoz sok szempontból össze kell passzolni. Nem árt, ha nem szöges ellentéte a két ember értékrendje egymásénak, az sem baj, ha el tudják egymást fogadni olyannak, amilyen és sok dolgot írhatnék.
2022. máj. 30. 09:06
 28/32 anonim ***** válasza:
Ezért kell demiszexuális párt keresni, akit nem a testünkön lévő husi kinövések inspirálnak kapcsolatra.
2022. máj. 30. 09:30
 29/32 anonim ***** válasza:
36%

Látom akad itt egy két életunt nő... Keresni a hazugságaik önigazolását...

Attól nem lesz igaz az általánosítás, akkor se 88x megnyomod a piros x -et.

Van olyan nő aki csak erre jó, van olyan pasi akinek csak ez kell.

Erre a kinek mennyi az IQ -ja ami nem egyenlő az EQ -val, (gondoltam szólok) nem is reagálnék erre a nagyképű általánosításra.

Nem az okosoktól jön...

2022. máj. 30. 09:38
 30/32 anonim ***** válasza:

20-as, ez telibe talált.

Nekem pont az volt a gondom viszont, hogy a lányok csak akkor tartottak elég érdekesnek kapcsolathoz, ha hajlandó voltam azonnal testi dolgokra is, mert mindig, amikor próbáltam normálisan barátkozni is, azt úgy vették, hogy akkor én csak barát vagyok, ha viszont egyből a dugásra mentem, akkor érezték csak azt, hogy beindítom őket.

Csak ez utóbbi volt a sanszom mindig bármire is.

Tehát annak az esélye nulla volt egy kivétellel, hogy úgy legyen, hogy előbb normálisan megismerkedünk, megbarátkozunk.

Nem.

Ehelyett az instantleves módit akarták: azonnal dugás, (mert különben barát kategóriára vagy kárhoztatva, kb. nem is vagy igazi férfi…), aztán ha dugunk, akkor már azonnal párkapcsolat is automatikusan.

Mivel szerintem az lenne a normális, hogy előbb kialakul a barátság, ezért a legjobb lehetőségeim, ahol ki tudott alakulni jó barátság, már nekik azt is jelentette, hogy akkor csak az. Én meg ott álltam a szerelem kapujában, egy tábla volt rajta: veled olyan jól kijövök, csak barát leszel.

És kikkel jöttek össze? Nárcisztikusokkal, akik eléggé le tudták őket nyűgözni, meg megbolondítani.

Ha nem akarok egyből szexet, biztos nem akarok velük komoly kapcsolatot.

És hát az instant levesekből vannak a válások, meg a nagy összeveszés a részükről, hogy nem az vagyok, akit szerettek volna. :-(

Sajnos ugyanolyan sérültek lelkileg a nők is, férfiak is, azok, akik itt nemi rasszista dumákkal jönnek például, hogy minden nő, meg minden férfi milyen.

Meg minden piréz is ilyen, meg olyan.

2022. máj. 30. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!