Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában a szexért lépnek párkapcsolatba ?

"Miert van az hogy 5-6 ferfi gond nelkul tud egyutt egy helyen szorakozni, mig 5-6 no keptelen...?"
Source?

"Férfit a szemével, nőt a fülével lehet csábítani és megtartani"
Istenem! Ezek a hangzatos közhelyek.

A félreértés abból származik, hogy míg a legtöbb nő érzelmei és szexuális váyai között szoros kapcsolat van, addig a legtöbb férfi esetében ez a kapcsolat laza, vagy nincs is. Persze vannak kivételek, de nem ez a lényeg.
Egy átlagos nő, akiben a szexuális vágyak és az érzelmek szoros kapcsolatban állnak, leginkább csak azzal tudja élvezni a szexet, aki szeret.
Egy átlagos férfi, akiben alig van kapcsolat a szexuális vágyai és az érzései között, bármilyen nővel tudja élvezni a szexet, aki külsőre megfelel neki.
Mindkettő természetes dolog, ugyanakkor utóbbit a társadalom elítéli, sőt abnormálisnak tartja.
Én egy 39 éves férfi vagyok, és történetesen a szexuális vágyaim és az érzésem között semmilyen kapcsolat nincsen. Bárkivel tudnám élvezni a szexet, akit szépnek tartok. Nem teszem, mert feleségem szexuális vágyai és érzelmei szoros kapcoslatban állnak, vagyis neki nagyon rosszul esne, ha más nővel szexelnék. Ő úgy érezné, hogy érzelmileg is megcsalom ezzel. Persze nem így lenne, de ez nem számít.
A legtöbb férfiben nagyon erős szexuális vágyak vannak, de nem minden férfinek van szüksége romantikus érzelmekre, párkapcsolatra, és ez a helyzet szüli sok esetben azt, hogy a férfiak bele vannak kényeszírve az átverésbe. Hiszen szexre csak úgy számíthatnak, ha meggyőznek egy nőt, arról, hogy párkapcsolatot szeretnének vele.
Lehetne persze k .rvázni is, de ez sokakat taszít, engem is. Egyszer próbáltam, 2 kapcsolat között, szőrnyű volt.
Úgyhogy sok férfinak marad a nők becsapása, ha szexet akarnak. Márpedig akarnak, ez egy elképesztően erős vágy, amit nem lehet csak úgy félresöpörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!