Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak általában a szexért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában a szexért lépnek párkapcsolatba ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 07:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%

"Miert van az hogy 5-6 ferfi gond nelkul tud egyutt egy helyen szorakozni, mig 5-6 no keptelen...?"

Source?

2022. máj. 23. 09:47
 12/32 anonim ***** válasza:
59%
Én inkább úgy fogalmaznék hogy van 2-3 dolog amiért kapcsolatban vagy valakivel és az egyik a szex :D
2022. máj. 23. 09:52
 13/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom, és nem is hiszem, hogy erről létezne hiteles statisztika, de nem is érdekel. Én tudom, hogy azért akarok párkapcsolatot, hogy legyen, akivel kölcsönösen szeretjük egymást, és jól érezzük magunkat együtt. Valaki, akit igazi társamnak tudhatok.
2022. máj. 23. 12:12
 14/32 anonim ***** válasza:
Nem
2022. máj. 23. 12:16
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Attol hogy van par okos ferfi a vilagon meg nem jelenti azt hogy az atlag ferfi okos, sot nem az :D a gazdag uzletemberek a kivetelek. Az atlag ferfiak pedig: egy kis ver megy a farkuk iranyaba es mar gondolkozni sem tudnak.
2022. máj. 23. 16:01
 16/32 anonim ***** válasza:
Amelyik tud zoknit mosni, az igen.
2022. máj. 24. 07:55
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
Mivel szeretetet nem szeretnek adni. Más nem marad amiért nőt akarnának a férfiak.
2022. máj. 27. 19:08
 18/32 gráner andrás ***** válasza:
A nő férfit akar, a férfi nőt akar! A nők és a férfiak többsége csak azért lép párkapcsolatba, mert a közvetlen környezetének akar bizonyítani. Ezek a kapcsolatok tönkre is szoktak menni. A kapcsolatot több mint 90% érdek, valamelyik személy érdeke. Ezért is látni nagyon kevés szép kapcsolatot. A férfinak kell a nő, a nőnek a férfi! Még akkor is, ha ezt sokan másképpen akarják magyarázni. A vonzalom, a szex tartja össze a kapcsolatot. A szerelem egy hang, az összes többi csak illúzió. A férfit a látvány a nőt meg az élteti amit hall. Férfit a szemével, nőt a fülével lehet csábítani és megtartani. A vagyon egy idő után unalmassá válik. Ezért van a sok kapcsolat szétesése. Ajánlom a [link] oldalon az ISMERETLEN című írásaimat. Csak szólatam! TENGERPICI 2022.05.29.
2022. máj. 29. 10:27
 19/32 anonim ***** válasza:

"Férfit a szemével, nőt a fülével lehet csábítani és megtartani"

Istenem! Ezek a hangzatos közhelyek.

2022. máj. 29. 13:22
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

A félreértés abból származik, hogy míg a legtöbb nő érzelmei és szexuális váyai között szoros kapcsolat van, addig a legtöbb férfi esetében ez a kapcsolat laza, vagy nincs is. Persze vannak kivételek, de nem ez a lényeg.

Egy átlagos nő, akiben a szexuális vágyak és az érzelmek szoros kapcsolatban állnak, leginkább csak azzal tudja élvezni a szexet, aki szeret.

Egy átlagos férfi, akiben alig van kapcsolat a szexuális vágyai és az érzései között, bármilyen nővel tudja élvezni a szexet, aki külsőre megfelel neki.

Mindkettő természetes dolog, ugyanakkor utóbbit a társadalom elítéli, sőt abnormálisnak tartja.

Én egy 39 éves férfi vagyok, és történetesen a szexuális vágyaim és az érzésem között semmilyen kapcsolat nincsen. Bárkivel tudnám élvezni a szexet, akit szépnek tartok. Nem teszem, mert feleségem szexuális vágyai és érzelmei szoros kapcoslatban állnak, vagyis neki nagyon rosszul esne, ha más nővel szexelnék. Ő úgy érezné, hogy érzelmileg is megcsalom ezzel. Persze nem így lenne, de ez nem számít.

A legtöbb férfiben nagyon erős szexuális vágyak vannak, de nem minden férfinek van szüksége romantikus érzelmekre, párkapcsolatra, és ez a helyzet szüli sok esetben azt, hogy a férfiak bele vannak kényeszírve az átverésbe. Hiszen szexre csak úgy számíthatnak, ha meggyőznek egy nőt, arról, hogy párkapcsolatot szeretnének vele.

Lehetne persze k .rvázni is, de ez sokakat taszít, engem is. Egyszer próbáltam, 2 kapcsolat között, szőrnyű volt.

Úgyhogy sok férfinak marad a nők becsapása, ha szexet akarnak. Márpedig akarnak, ez egy elképesztően erős vágy, amit nem lehet csak úgy félresöpörni.

2022. máj. 29. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!