Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a férfiak vagy a nők tesznek többet azért, hogy egy párkapcsolat jó működjön?
Ezzel a kérdéssel gyakorlatilag meg fogod számolni, hogy hány nő, és hány férfi van a GYK-n.
Más haszna nem lesz :D
Aki azt írja, hogy mind a ketten, azt jó le kell pontozni!
Ez itt a GYK itt nincs olyan, hogy két ember felelős valamiért, legyen az pozitív vagy negatív
Ha egy kapcsolat szétmegy, azért csak a másik nem a felelős! Ha valakiek nem jön össze egy kapcsolat, akkor azért is a másik nem a felelős. A saját nemem mindig hibátlan, mindenben ő csinálja jól a dolgokat, a másik pont a fordítottja, jó lépése nincs, jó gondolata nincs. Ha valakit a saját nememből lehülyéznek, akkor megvédem minden áron (még akkor is, ha szerintem is hülye), mert nem engedhetünk egy milimétert sem át a másik oldalnak.
Látom, ti még nem értettétek meg, hogy milyen GYK-nak lenni
Igaza van a 6-osnak.
Pontozzatok le,ha már azt is lepontontáztok, hogy azt írtam mindketten. Az én kapcsolatomban ez akkor is így van, ha 0%-ot is kapok rá.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!