Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a férfiak vagy a nők tesznek többet azért, hogy egy párkapcsolat jó működjön?
"Egyértelműen a nők. A genetikájukból eredően sokkal gondoskodóbbak."
Ahham :D
Érdekes amikor egy férfi hivatkozik a genetikára, akkor bullshit. Amikor egy nő, akkor bizonyíték
Így van.
Szerintem változó.
Hol az egyik fél tesz bele, hol a másik.
Pl ismerkedési időszak alatt, illetve a kapcsolat elején szerintem a férfiak. Amikor még nagyon lelkesek, udvarolnak, meg akarnak tartani.
Valljuk be, mi nők, ezt élvezzük. Sokat nem kell tennünk, ha nem vagyunk elutasítóak, mi csak élvezzük a figyelmet.
Onnantól, hogy egy hosszú távú kapcsolatról van szó, én magamon jó ideje azt tapasztalom, hogy én teszek bele jelenleg többet.
Több terhet, gondoskodást veszek a nyakamba. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a páromat a jelenlegi munkahelye eléggé lefárasztja, ami kihatással van a kapcsolatunkra is, sokszor kedvetlen. Én ötletetek, mit kellene csinálni, hova menjünk, stb. Többször bújok hozzá, mert ő most elvan magának.
Szerintem ez helyzetfüggő, illetve állandóan hullámzik. Nyilván ő sem mindig ilyen, alapjaraton nagyon törődő és lelkes. (8 éve vagyunk együtt)
Aki nem így látja, gondolja, az becsapja magát is.
Olyan nincs, hogy mindig, mind a két fél ugyanannyit tesz bele és olyan sincs, hogy altalanossagban csak és kizárólag az egyik fél igyekszik. Ha meg mégis, az nem kapcsolat.
Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!