Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a szerelem?

Figyelt kérdés
Mit jelent számotokra? Hogyan definiálnátok, ha ti fogalmazhatnátok meg?

2022. máj. 22. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

10.nek

Milyen megható nálatok melegeknél a szerelem kifejezése!😀

2022. jún. 11. 11:27
 12/17 Cserko37 ***** válasza:
82%
Van sírig tartó szerelem! Amit kaptam az egy életre belém égett! A szívembe , lelkembe és a mentalitasomba! Valakit a hibáival együtt elfogadni és magad fölé emelni!!! Csak nem voltak elvárások és mikor elfáradtam… mentem sunyi módon a kukaba.
2022. jún. 11. 18:21
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Agyban zajló biokémiai reakció, amit egy másik ember vált ki. Hasonló a kábítószer hatáshoz: alvászavar, étvágytalanság, felfokozott érzelmi reakciók, realitásérzék elvesztése.
2022. júl. 11. 17:10
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az az igazi szerelem amikor a csajod fingszagara meg labszagara elspriccelsz. Sor szereted is
2022. júl. 11. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

És olyankor mi van, ha évekkel ezelőtt hirtelen, elsőre beleszerettem- vakszerelem. Nyilván projektáltam.

Majd megismertem minden rossz tulajdonságát, de még most, évekkel később is képes, minden rossz és nemakarom tulajdonsága ellenére feléleszteni bennem érzéseket? Annak ellenére, hogy tudom, hogy már régóta tiszták előttem a rossz tulajdonságai, gyengeségei, és hogy tudom már rég, hoyg messze van az idealizált képtől.

2022. júl. 11. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
94%
A ferromonok hatása ;)
2022. júl. 11. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor bármi, amit tesz vagy mond a másik, úgy hat rád, hogy ez a legcsodásabb, legtökéletesebb. Boldog vagy, ha ő is szeret, ha vele lehetsz. Ha fontosabb az ő boldogsága, mint a te pillanatnyi kényelmed.
2022. okt. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!