Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőtöknek van-e autója,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőtöknek van-e autója, ha igen, akkor ki szokott gyakrabban vezetni?

Figyelt kérdés
Hiába van autóm, mégis a párom vezet gyakrabban, pedig régebb óta van jogsim, mint neki. Ha kérdezem, akkor azt mondja,hogy jól vezetek, de olyan férfiatlannak érezné magát mellettem az anyósülésen.

2022. máj. 21. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Na, egy újabb önbizalomhiányos alak.

A te autódat vezesd te. Nem lesz kisebb a farka az anyósülésen sem.

2022. máj. 21. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
A jelenleginek nincs, az előzőnek volt és autója is. Személy szerint imádtam, hogy ő vezetett és szeretett is vezetni! Nem érzem, hogy ennek bármi köze lenne a férfiassághoz.
2022. máj. 21. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

A feleségemnek 18 éves korában lett meg a jogsija - már akkor is együtt voltunk -, nekem meg 29. Abban a 11 évben mindig ő vezetett, neki volt saját autója is kettőnk közül. Nem különösebben zavart, inkább büszke voltam rá. Azt meg, hogy magabiztosan tolat tükörből, szűk helyre, egyenesen izgatónak találom.

Most én vezetek többet. Egyrészt mert szeretek vezetni, neki meg megtetszett az anyósülés.

2022. máj. 21. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindkettőnknek van autója, ha együtt megyünk valahova, mindig én vezetek. Én a munkám miatt is rengeteget vezetek, így sokszor jól esik, ha utazás közben pihenhetek, de frusztrálja vezetés közben, ha mellette ülök, ezért inkább az anyósülést választja ilyenkor. Mondjuk tény és való, hogy biztonsággal csak előre tud vezetni. :)

41F

2022. máj. 21. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk a férjemnek van régebb óta jogsija. Mellette tanultam meg vezetni, azóta is mindig megkérdezi, hogy mit szeretnék és az van. De nekem tökéletes férjem van :)
2022. máj. 21. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az vezet aki veletlenul epp jozan.
2022. máj. 21. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem régebb óta van jogsim mint a feleségemnek, viszont többet vezet mint én, mert rohadtul utálok a belvárosban vezetni. Budapest az ostoba prolik városa és csak felb . szom az agyamat rajtuk, utána az egész nap kuka. A feleségem munkája miatt napi szinten vezetett 5 évig, ezért ő már megszokta, meg alapból olyan természet, hogy semmin se idegeskedik.

Ha vidékre megyünk, vagy külföldre az oké, autópályán többet vezetek mint ő, de ott is szokott azért. Azt mindketten szeretjük, főleg este-éjszaka, mert nappal azért pályán is sok a k . csög, meg a sok b . zi kamion

2022. máj. 21. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
A párod primitívsége elvette a kedvem a válaszolástól. Most inkább csak sajnállak.
2022. máj. 22. 00:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!