Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem a tanárnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem a tanárnak?

Figyelt kérdés

Egyetemi tanárról van szó. Nem tanít, nem egy karon vagyunk. Bejelölt Facebookon, követ instagramon, beszívezte az összes fényképemet, random rámírt, fényképet küldött magáról, reagál a posztjaimra.

Pár hete ismertem meg egy rendezvényen, ahová több tanár meglett hívva. Ott beszélgettünk pár órát. Azelőtt nem ismertük egymást. 30+ korosztály, én 24 éves vagyok

2022. máj. 20. 23:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm... Mindezek alapján én azt valószínűsítem, hogy utál téged, sőt, undorodik tőled. Hogy jutottál te be az egyetemre?
2022. máj. 20. 23:21
 2/18 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy nem utál. Csak arra vagyok kíváncsi, mint Nő érdeklődhet-e irántam. Tudva, hogy mégis csak egy egyetemi tanáról van szó.
2022. máj. 20. 23:30
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Áh, ez alapján nekem teljesen egyértelmű, hogy nem tetszel neki. Sajnálom. Néha megesik.
2022. máj. 20. 23:30
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

Amikor a bugyidban turkál is meg fogod kérdezni?

Szerintem szánalmas a szívecske, kép küldözgetés 30+ egyetemi tanártól, de neki még itt van a szellemi színvonala, vagy azt hiszi, hogy a tiéd ennyi, és ezek szerint nem téved.

2022. máj. 20. 23:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miért az én szellemi színvonalam az alacsony, ha ő kezdeményezett? Az ember nem gondolhatja, hogy csupán szimpátia? Én nem adtam semmi jelet, normálisan beszéltem és írtam vele... sőt, szolid vagyok, úgyhogy nem értem miért. Ő kezdeményezte az egészet.
2022. máj. 21. 00:01
 6/18 anonim ***** válasza:

5-ös Azért, mert ezt megkérdezted!

Én elmúltam 30, és nagyon határozottan életemben nem szíveztem egyetlen fényképet sem, és képet magamról legfeljebb annak küldenék, aki kér, és nekem is fontos.

2022. máj. 21. 00:27
 7/18 anonim ***** válasza:

Ezek alapján tuti tetszel neki.

Egyébként nem értem a problémát. Csak azért mert oktató, miért ne tetszhetnél neki?

Az sem mindegy hogy milyen fokozaton van. Phd hallgató (taníthatnak ugye), tanársegéd, adjunktus, docens?

De ha nem tanít és nen fog, akkor ne komplikáld túl. Ő is csak ember, felnőttek vagytok, miért ne tetszhetnél neki.

2022. máj. 21. 09:06
 8/18 anonim ***** válasza:

jelentsd a hök-nél.

biztosítani fogják az anonimitásodat.

ez nem okés, jó ha felismered, és nem pedig a női hiúságod vezet.

sok ostoba hallgató van, akinek az ilyen imponál...

eleve problémás, h. bejelöl, kivéve ha a kommunikáció formális marad és tanulmányi témákról van szó.

de a szívecskés emojik, és a fényképküldés (miért küldte?) határátlépést jelent.

én is kommunikáltam Fb-n tanárommal, de nem vettem fel ismerősnek, és úgy állítottam be az oldalt, h. ő se tudjon bejelölni.

volt, h. küldött szívecskét, utólag azt mondta, h. "mellényomta", olyan is volt, h. írt valamiket (nem láttam), és utólag azt mondta, eltévesztette, nem nekem szánta.

a lényeg, h. ebbe ne menj bele.

tök mindegy hány éves, tanár-diák hierarchia áll fenn, ha veled egykorú lenne, akkor sem lenne helyénvaló, mert nem az életkor számít ebben az esetben, hanem a hatalmi dinamika, ezt jó lenne végre megjegyezni.

2022. máj. 21. 12:45
 9/18 anonim ***** válasza:
amúgy fővárosi vagy vidéki egyetem? melyik város/régió?
2022. máj. 21. 12:45
 10/18 anonim ***** válasza:
De ha nem tanítja, nem is fogja, nem is ugyanazon a karon dolgozik ahol tanul, semmi közük egymáshoz, 2 független felnőtt ember akkor kit bánt?
2022. máj. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!