Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem a tanárnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a tanárnak?

Figyelt kérdés

Számomra elég kínos a helyzet. Van egy tanár és szerintem nagyon jó ember, akivel szakmai kapcsolatban vagyok. Ő igyekszik nekem sokat segíteni és biztat is ami a szakmai kapcsolatot illeti. Amióta megtudta, hogy a párommal majdnem egyidős néha furakat ír. Pl lesz egy szakmai út és kérdeztem tőle, nem baj ha jön a párom, mert itt a befizetesre voltam kíváncsi. Végül erre nem kaptam választ, csak azt írta sokszor mennek így parokkal, mert így lehet romantikazni. Párom negyvenes én pedig több mint tíz évvel vagyok nála fiatalabb.

Nem szeretném ha személyes dolgok lennének így ilyen szinten, mert úgy nem lehet egyuttdolgozni. Én sokra tartom öt és tudom , hogy ő is értékeli a szakmai elhivatottsagom. Nem nagyon tudok és merek erről beszélni, azért is írtam ki a kérdést. Csak én érzem így, hogy kicsit személyeskedő?

2019. febr. 21. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az az egy példa,amit leírtál nekem nem volt fura,sem személyeskedő,de még utalás sem arra,hogy, mint férfi érdeklődne utánad a tanárod.
2019. febr. 21. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet én értelmezem rosszul, de egyáltalán nem közeledik feléd.
2019. febr. 21. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt erősen beképzeled magadnak. Semmi furát nem írt.
2019. febr. 21. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem te tetszeni akarsz neki. De ebben semmi olyan nincs. Az mondjuk gyanús lett volna ha azt mondja ne hozd majd ő elszórakoztat ott.

Mikor én tetszettem tanárnak,majdnem lefordult a székről ha elmentem mellette és folyamatosan el volt pirulva ami amúgy nem szokása. Egy ennyi idős már tud kezdeményezni ha akar hidd el.

2019. febr. 21. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezted nem baj ha jönne a párod is és erre azt írta, hogy gyakran járnak a parjaikkal mert tudnak romantikazni.

Ezzel lényegében azt mondta, hogy nem baj, hisz mások is járnak így. Nem próbált lebeszélni, hogy ne hozd a párod sőt, megnyugtatott, hogy mások is járnak a párjukkal.

Vagyis választ is kaptál azzal ellentétben amit gondolsz és nem is adta jelét semmiféle nyomulásnak.

Ha ez minden akkor nagyon félre értelmezted.

2019. febr. 21. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Az általad leírtak alapján nem gondolnám, hogy bárhogy máshogy közeledett feléd, mint ahogy egy tanárnak normál esetben egy diák felé kéne.

Oké, hogy számodra vonzó, izgalmas és "menő" lenne, ha a tanárod rádmozdulna, gondolom,az, hogy a párod alapból sokkal idősebb, már uncsi a barinők körében,kell neked a következő "menőség érem", mert te egy (hűhamindjártabugyimbahugyozok...) tanároddal jársz. Nem fog összejönni és csúnyán be fogsz égni,ha ezt előadod, dehát gondolom, meg kelltartanod a melő csaj státuszod....

2019. febr. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!