Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerethet engem? Vagy végig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet engem? Vagy végig a másik csajra gondolt?

Figyelt kérdés

A pasim főként lányokkal barátkozik, de közben heteroszexuális. Biztosított róla hogy nincs féltékenységre okom, de azért néha mégis előjön. Januárban felfigyeltem rá hogy egy csaj, az állítólagos legjobb lány barátja kettesben külön elhívta szülinapozni, ahol csak átadott neki egy ajándékot. Ugyanehhez a csajhoz utazott le egyszer találkozni is. Olvasgattam a beszélgetéseiket, azok baráti jellegűek bár szerintem erre direkt ügyeltek hogy ne legyen írásban semmi feltűnő/az eltűnéses módot használták.

Az utóbbi 1 hétben azt vettem észre hogy a pasim elég szomorú, kérdezgettem tőle mi bántja,eleinte a sulira fogta, majd tegnap bevallotta, hogy a fent említett legjobb lány barátjával lefeküdt múlt héten. Persze védekezett hogy engem szeret meg én vagyok a legfontosabb neki hogy nem szándékosan csinálta, nem is tudja hogy történt meg hogy a csaj mászott rá, többet nem fog ilyen történni. Többször bocsánatot kért, lesokkolt a hír és elmentem egyik barátnőmhöz az albérletébe azóta itt vagyok. Amikor együtt voltunk, úgy éreztem, szeret és én is mindennél jobban szerettem őt, ezért ért hideghzuhanyként hogy lefeküdt egy másik lánnyal. Akkor ő valójában soha nem is szeretett? Illetve most mit kellene tennem? A csajjal kéne kezdenem valamit akivel megcsalt? Állítólag gumi nélkül csinálták és a pasim most azon izgul hogy felcsinálta-e a lányt.....

2022. máj. 20. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dugtak azok már régóta. Nem ezért parázik. Hanem azért mert most gumi nélkül. :D

Annyit tudok mondani, hogy ne legyél hülye. Ne fogadd vissza.

Most ez az egy kiderült, de ha csak csaj "barátai" vannak, akkor kefél az mással is.

2022. máj. 20. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
A fix voltal mig kalandozott, csak hasznalt targy voltal neki egy ontisztito spermaputtyony, itt szo sincs szeretetrol szerelemrol megszokasrol van max szo. Veletlenul ne fekszik le senki senkibel, es ez ket emberes nem a csaj ramaszott es meglovagolta mig o mondta h jajjj ne jjja ne csinald bnom van fel egy oran at. Gondolkodj, szakíts neked semmi dolgod csinaljanak amit akarnak. Eddig is csinaltak ezentul is fogjak az h most kiderult es parazik semmit nem jeet csak h gyereket nem akar. Ebbol sose lesz rendes kapcsolat mert eljátszotta, es ha mot megbocsatasz neki ugy lesz vele h egyszer csinalhatta es elnezted neki ezentul is. Es miert enne mindennap ugya azt h ilyennyire jol erzi magat mas lányok között
2022. máj. 20. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tuti többször dugtak ezek már. Magadra vess, ha visszafogadod ezek után.
2022. máj. 20. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem először dugtak ezek, csak valami gebasz lehetett, hogy kibukott barátodból. Biztos nem tudnék megbocsájtani, aljas, mocskos patkány viselkedést hogy is lehetne? Akit állítólag szeretünk és tisztelünk?
2022. máj. 20. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem ezt le kell zárnod.

Nem tisztel téged.

Sokkal jobbat érdemelsz ennél!

2022. máj. 20. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy baratsag extrakkal?
2022. máj. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!