Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki úgy szerelmes/szerethet-e igazán valakit, miközben hosszútávon időnként egy másik lányt is szeretne lefektetni?
Vagy másik példa ilyen alapon, nekem van egy kutyám, Bodri (nincs), de néha megsimogatok más kutyákat is. Ettől még a kedvenc kutyám akit a legjobban szeretek, Bodri marad. :D
Azért ezek más dolgok ti is tudjátok...
A szerelmet csakis és kizárólag egy valakinek adod egyszerre. És minden lelki és testi dolgot is csakis neki és vele akarsz.
Így aki tényleg oda van a másikért, nem akar mással dugni.
Jójó, értem én:) Jópofa példa.
Csak sajnos és vagyok a "másik" lány, és halál beleestem ebbe az emberbe, aztán rájöttem, hogy velem megcsalta a menyasszonyát.. és most próbálom tisztázni magamban, hogy egyáltalán nem olyan ez az ember mint ahogy gondoltam.
Ha igazán tisztelné azt a nőt nem tenne ilyet nem?(Ezzel nem azt bizonyítom hogy én kellek neki, mert nyilván nem, jól tudom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!