Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy barátság hosszútávon ha az egyik fél szerelmes a másikba?
Nem működhet.
Ha csak az egyik fél szerelmes, a másik meg csak barátságot akar, abból összeveszés lesz.
A szerelem mindenképpen megöli a barátságot.
Pont ezért nem szabad munkatársal kavarni, mert ha nem jön össze akkor ez lesz belőle. Amíg nem szeretsz ki belőle addig nem lehettek barátok, mert ez is olyan mint a szerelem, mindkettőtöknek benne kell lennie és se többet se kevesebbet nem akarhattok. És ez a legyünk barátok is egy ultimátum, csak így bírt lerázni békésen, hogy ne haragudj, de ős sem biztos akarja ezt a barát dolgot. Szóval szeress bele másba, de attól még valószínűleg azért marad köztetek egy kis szexuális izé, sajnos.
21\F
V.Dániel
Átérzem a helyzeted, én is hasonló cipőben járok. Meleg fiúként összebarátkoztam egy heteró sráccal, majd beleszerettem. Fél évig szenvedtem, aztán megírtam neki mindent, és javasoltam, hogy ne találkozzunk többet. Nem fogadta el, azt akarta, hogy maradjunk barátok. Végül ebben megegyeztünk. Ez volt cca. 6 éve. Azóta is barátok vagyunk, sokmindent köszönhetünk egymásnak, jót és rosszat egyaránt. Nem volt egyszerű, de kitartunk.
Tehát szerintem működhet a dolog, de nem könnyű, sok a lehetőség súrlódásra, félreértésre. Ha van/lesz valaki más az életedben, akkor könnyebbé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!