Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, bántana-e titeket, ha megtudnátok, hogy ti vagytok a barátnőtök a 25. szexpartnere ?
" Bulikba, tinderen, ismeretségi kör."
Vegyük ki a Timdert. Maradjunk a buliknál meg az ismertségi körnél. Valaki mondja meg, hogy ha egy átlagos csaj kb 25 éves korára kb 17 pasival volt és ez több csajt jelent mint pasit (80-20 vagy ahogy akarjuk), akkor azt a rengeteg nőt hány "chad"-nek kell "teljesítenie"?
Húha, egy matek könyvbe is elmehetne a példád 😂 csak ott bukik a dolog, hogy nem tudom mit jelent a “chad”.
Mit számít ez amúgy? Nem értem.
33.-ra.
Nem kell csednek lenni!!! Csak oda kéne menni a lányhoz, és kinyögni 2 értelmes mondatot!!!
Ahogy a "BESÚGÓ" sorozatban mondja a srác: 5 másodperc bártorság kell.
Amelyik fiúnak nincs 5 másodpercnyi bátorsága, az szerintem kösse fel magát!
"Mit számít ez amúgy? Nem értem."
Csak azt akarom tudni, hogy hány férfinak kellene "teljesítenie" azt a rengeteg csajt. Meg ha elmész egy randira egy huszonéves csajjal, akkor gondolom alapból lehet úgy kezdeni/kezelni, hogy volt már vagy 5-6-10 szexpartnere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!