Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkó voltam vele? Jogos volt a felháborodásom?
Hát te írtad "Eddig kitartottak".
Gondolom nem így akartál fogalmazni. 😂
Amúgy meg teljesen jogos. Bár nem értem, most te sajnálod őt, vagy mi?
Férfiaknál sokszor előfordul hogy a karrierjük áll az első helyen az életükben. Egzisztenciát építenek, szeretnének feljebb kerülni a ranglétrán. Ezzel nem is lenne semmi baj, csak ezt nem minden nő tolerálja.
2 év alatt már meg lehetett volna beszélni, hogy kinek mi a prioritás a kapcsolatban. Ha neki a munka, akkor azt elmondhatta volna neked előbb is, és te akkor eldönthetted volna, hogy akarsz e így egy kapcsolatot vele vagy sem. Nagyon sok nő él együtt karrierista férfivel (lásd: politikusok, cégvezetők), de ez meg van beszélve, és ebbe ezek a nők beleegyeznek. Vannak akik tudnak így élni. De sokan vannak akik nem akarnak második helyen szerepelni a párjuk életében. Ezt már az elején le kellett volna tisztázni.
Én egyébként megértem a felháborodásodat, mert az elintézési móddal is nagy gondok voltak (nem volt normális kommunikáció a részéről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!