Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek is nagyon nehéz barátnőt találn?
Én már évek óta nem beszéltem lánnyal. Nagyon nehéz csak ismerkedésre lányt találni, nem hogy normális kapcsolatra.
Tudom vannak azok az extrovertált, nagydumás, társasági fiúk, gondolom nekik könnyű, de egy átlag fiúnak is ennyire nehéz mint nekem?
Nézd, ne kerülgessük a forró kását.
Meggyőződésem szerint a sikertelen pasik egy nagy része soha nem viszi semmire az életben. Te is ebbe a csoportba akarsz tartozni?
Ha nem, és akarsz egy jó csajt akkor kezdd el magad fejleszteni. Mindegy, hogy mennyire nehéz végeredményben megéri.
A kérdésednek tehát nincs értelme. Aki egy vesztes marad, annak mindig nehéz, sőt lehetetlen lesz. Aki meg szintet lép, az talál barátnőt magának.
Még valami: a #2-es kommentet jóindulatból írtam, segítségként, hogy rámutassak arra, hogy ez a téma mennyire fekete és fehér.
Végső soron, nagyrészt tőled függnek a dolgok.
Kinézet számít. Ha ronda vagy, akkor nagyon-nagyon nehéz valóban. Online társkeresőket el kell felejtened, ott még átlagos kinézetű férfiaknak is nagyon nehéz, nők óriási hátszélben vannak (nem mintha máshol ne lennének...). Élőben azt mondják még picit jobb a helyzet, de szép nőkről ne is álmodozz rondaként. Ez az élet nem pedig egy buta amerikai tinivígjáték. Ráadásul ronda nők is tudják magukról, hogy rondák így náluk kicsit nagyobb arányban vannak azok, akik élőben se túl nyitottak meg mivel te is ronda vagy te se leszel túl bátor idegenekkel. Ettől függetlenül ronda nőd lehet természetesen, amennyit csak akarsz.
Ha ronda nőkkel nem elégszel meg, akkor külsődön kell javítanod. Érdemben plasztikai sebész tud ebben segíteni neked, konditerem a klasszikus válasz az olyan embereknek mint te, de igazából az sokat nem ér, vékony (de jóképű) srácoknak is van nője. Ettől függetlenül eljárhatsz konditerembe, ártani nem fog. Tisztán anyagi alapon csak akkor tudsz nőt szerezni, ha nagyon sok pénzed van (sugar baby, 7-10 milliós bevétel kell havonta, abból ki tudod őket fizetni). Önbizalom meg egyéb fаszságok nem számítanak, az ilyenekkel csak még rosszabb leszel.
Nekem azért nehéz, mert átlag felett vagyok.
Egyik se alkalmas rendes kapcsolatra.
Mindjárt megsajnállak titeket...
Szörnyű életetek lehet pasiként és nagy hátrányból indulhattok az élet minden területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!