Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell még idő vagy majd fel dolgozom? Nektek mi a véleményetek?
-Fontos itt nem társ kereső oldalról van szó.
Szerintetek mi lehet a kiváltó oka/okozata annak hogy én nem kívánom a kapcsolatot,majd szeretnék de jelenleg semmi bíztató indokot nem tudnék fel hozni ami apropólyán barátnőt szeretnék szerezni.
Voltak alkalmak a múltban amikor engem kerestek ( 1 héten 4 lány) el mentem s nem volt ott egyik se a ki jelölt találka helyen.
Lehet hogy még idő kell hogy fel dolgozzam ezt az egészet hogy át lettem verve, s majd ha úgy van keressek barátnőt mert igen is szeretnék..
Eléggé hiszékeny vagyok s probálok is ezen változtatni..
Mindenki azt mondja hogy kéne nekem 1 barátnő meg ilyenek meg hogy ideje lenne.. de nekem valahogy nincs e térről hiány érzetem, én jelenleg is el vagyok barátnő nélkül is.. Más ismerösöm meg előttem veri a nyálát a barátnőjére hogy neki húú de jó meg ilyenek....
18 éves (srác/férfi) vagyok.
Nyugi, ez teljesen normális.
Tapasztalatból mondom, hogy ne barátnőt akarj szerezni hanem menj el krvázni.
Ha nyakadra varrsz egy hárpiát életed végéig cipelheted mindenhova, nincs nyugodt sörözés, meccsnézés. Nem egészséges a barátnő/feleség. Csak egy folt a valagunkon.
Minden jót!
65/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!