Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akiknek később, úgy 25 körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek később, úgy 25 körül lett először párkapcsolata, ti is azt érzitek hogy kimaradt valami a fiatalkorotokból?

Figyelt kérdés

Én mindig bántam hogy nincs barátnőm, de béna voltam hozzá. Most 25 évesen lett, de rossz hogy a fiatal koromat magányosan töltöttem. Mások meg boldogak voltak, tini koruk óta kapcsolataik voltak.

Sokat voltam emiatt szomrú, amit nehezen tudok elfelejteni. Meg ugye a sok csalódás. Az a lány aki most a barátnőm pár évvel ezelőtt eléggé bukó volt velem. Szóval fura érzés ez.

2022. máj. 15. 09:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ügyes vagy.

Lehetséges hogy azért volt veled bunkó a múltban mert akkor is már tetszettél neki,van hogy aki még kislány az így jelzi a másiknak azt hogy tetszik, de ez fordított esetben is így van,ez butaságnak tűnik de sajnos igaz.

Igaza van az 1-es nek, fogadd meg a tanácsát.

Élj a mának és a jövőnek.

Én biztosan örülnék ennek a kapcsolatnak.

Esetleg hogy le tud zárni a múltat, nyugodtan megkérdezheted miért volt veled bunkó? Szerintem azért mert még nem nőtt fel rendesen és már akkor is be jöttél neki.

Ha meg volt vele a beszélgetés zárd le végre a múltat.

2022. máj. 15. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!