Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiú Jolly Joker-nek számít?
Külsőre: helyes, magas.
Belsőre: normális, megbízható, nyugodt, csendes, vicces.
Van autója, saját lakása.
Hosszú távra keres barátnőt és gyereket is szeretne.

Ha "Jolly Joker" definícióját keresed, akkor ahogy látom nők inkább ezt keresik (ismétlem 𝗝𝗼𝗹𝗹𝘆 𝗝𝗼𝗸𝗲𝗿):
- Külsőre: h̶e̶l̶y̶e̶s̶,̶ ̶m̶a̶g̶a̶s̶ extrém jóképű és minimum 190 cm magas
- belsőre: n̶o̶r̶m̶á̶l̶i̶s̶,̶ ̶m̶e̶g̶b̶í̶z̶h̶a̶t̶ó̶,̶ ̶n̶y̶u̶g̶o̶d̶t̶,̶ ̶c̶s̶e̶n̶d̶e̶s̶,̶ ̶v̶i̶c̶c̶e̶s̶ ∅ (irreleváns)
- ̶V̶a̶n̶ ̶a̶u̶t̶ó̶j̶a̶,̶ ̶s̶a̶j̶á̶t̶ ̶l̶a̶k̶á̶s̶a̶ minimum 3-4 milliót keres havonta, de inkább többet
- H̶o̶s̶s̶z̶ú̶ ̶t̶á̶v̶r̶a̶ ̶k̶e̶r̶e̶s̶ ̶b̶a̶r̶á̶t̶n̶ő̶t̶ ̶é̶s̶ ̶g̶y̶e̶r̶e̶k̶e̶t̶ ̶i̶s̶ ̶s̶z̶e̶r̶e̶t̶n̶e̶ ∅ (irreleváns)
- minimum 20 centis farka van

Tehát 3as, olyan 170 cm vagy, átlag farokkal, amit te kicsinek titulálsz, a fent felsorolt belső értékek véleményed szerint a birtokodban vannak, mégse kellesz a kutyának se. Ebből következik, hogy ezek nem is számítanak.
Nem vagy elégedett a kereseteddel.
KB ez derül ki abból, amit írtál.
A valóságban, az amit a kérdező felsorolt, amennyiben nincs önpusztító hobbija, szenvedélye a pasinak, valóban nagyon kapós.

4es, sajnos en mar talalkoztam ilyen lánnyal akinel tenyleg ez az elvaras. Azt se érdekli ha kutyakent van kezelve, csak legyen meg amit irt a 3as.
Szexelni jo voltam neki, de se magas nem vagyok, kozel sem 20 centi a farkam, csak 400-500 at keresek.
Nem talaltam ki csak ugy, hogy ez az elvarasa, o maga mondta el idovel.

Én még annyit tennék hozzá, hogy kiegyensúlyozott, fel tudja dolgozni a lelki sérelmeit, és egyébként igen, nagyon jól hangzik.
Nyilván kapcsolatra egy adott személynek akkor igazán alkalmas, ha emellett egymáshoz is passzolnak és vonzódnak is egymáshoz.
De azt hiszem ezzel feltaláltuk a spanyol viaszt, leírtál egy csomó pozitív tulajdonságot. Gondolom ugyanez nőben is ugyanennyire Jolly Joker.

Nem értem, mi a megbotránkoznivaló azon, hogy valaki ezt várja el.
A 3-4 millát leszámítva szerintem teljesen normàlis elvárások.
Én nem éreznèm fontosnak a farokméretet, de van, aki annak érzi, elfogadom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!