Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak köztetek olyan nő aki egy kapcsolatban szeret alárendelt szerepbe kerülni?
Figyelt kérdés
Nem csak a szexre értem, hanem arra hogy szeretitek, ha pasitok egésznap parancsolgat, pl: milyen ruhát vegyetek fel vagy mikor mehettek el otthonról, mit ehettek stb.2022. máj. 4. 11:55
1/9 anonim válasza:
Persze, 10 nőből 2 ilyen kapcsolatban él a statisztikák szerint, úgyhogy biztos sok van.
2/9 anonim válasza:
Itt az oldalon nincsenek ilyen nők.
Az itteni női kommentelők liberális eszméket vallanak, miszerint a férifi és nő között tökéletes egyenlőség van.
3/9 anonim válasza:
Persze. Nagyo sok ilyen van itt. Főleg ebben a témakörben. Minden 10. kérdés arról szól, hogy a csajnak a pasija, hogyan bántja őt érzelmileg (nem ritkán fizikálisan), hogyan nyomja el, parancsolgat neki, semmibe veszi stb. A nők imádják ezt. Persze a nagy nyilvánosság előtt nem ismernék el...de a szívük mélyén imádják az ilyen "férfiakat".
4/9 anonim válasza:
LEGALÁBB 2!(bevallás alapján működik)
Sajnos a valóságban sokkal több, csak titkolják. Ebből pedig következik az az ijesztő tény, hogy a férfiak harmadának ez a preferált kapcsolati forma, szeretnek elnyomni másokat.
5/9 anonim válasza:
2: Ez csak a felszínen van így. Ezt mondják, de valójában nagyon lenézik a töketlen liberális férfiakat. Erre-arra felhasználják őket, de igazán az olyan férfiakért vannak oda, akik tesznek a szabályaikra, nem kérnek engedélyt, nem egyeztetnek előre mindenről, hanem cselekednek.
6/9 anonim válasza:
biztos van aki szereti, de szerintem sokan nem ismernek mást és azt hiszik ez a normális.(pl ebben nőttek fel)
Én nem tudnám elviselni, de pár éve amikor kisebb volt az önbecsülésem lehet nem álltam volna úgy ki magamért mint ma.
7/9 anonim válasza:
2) "liberális eszméket vallanak, miszerint a férifi és nő között tökéletes egyenlőség van."
Mert szerinted nem kéne egyenlőnek lennünk egy párkapcsolatban?
8/9 anonim válasza:
Nincs egyenlőség és nem is lesz. Valójában a nők sem akarnak egyenlőek lenni. Tökös férfit akarnak, nem herélt pincsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!