Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám ezt az érzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt az érzést leküzdeni?

Figyelt kérdés

Évek óta van párom, közel 8 éve, az elején a rózsaszín felhőből nézve minden tökéletes volt. Aztán távkapcsolat lett a dologból, mert kapott egy jó lehetőséget külföldön, én pedig még tanultam. Iskola után engem a gyakorlati helyem tovább foglalkoztatott így nem költöztem ki hozzá. Mondjuk az is rátett hogy anyós is ment vele, nekem pedig eszem ágában sem volt egy 50m²es 5.emeleti lakásba 1.5 szobával kerülgeti anyóst, aki engem utál..

A párommal egyre rosszabb a helyzetünk. Akadtak egézségügyi problémáim.. nem foglalkozik vele. Ha mesélek azt mondja ő ezzel nem tud foglalkozni. Soha nem gondom rám,csak az anyjára... bármilyen ünnep van szülinap elvagyok felejtve mindig van valami amin balhézunk. Eltávolodtunk egymástól azt erzem már nem szeretem

Ezenfelül van egy férfi akit 2 éve ismerem. Barátok vagyunk, legalább is ő így tudja.. olyan szerelmes vagyok béle hogy az hihetetlen.. persze erről senki sem tud...

Lett most párja. Nem is akarok közéjük állni.

Hogyan zárhatnám le a kapcsolatot anelkul hogy azt mondana megcsaltam? Illetve hogy felejtsem el a masik ferfit?

2022. máj. 3. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Miért mondaná azt, hogy megcsaltad? Állj elé, és mondd el neki, hogy ez már nem szerelem, nem szeretitek egymást, a tisztelet sem az igazi, folytassátok külön. Ez teljesen független a másik pasitól, ezt a kapcsolatodat kell lezárni, és aztán új életet kezdeni. Ha egyedül leszel, lesz időd elfelejteni a másik pasit is, majd elfoglalod magad az új életeddel.
2022. máj. 3. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megmondod neki hogy nem szereted és azt hogy tovább szeretnél lépni rajta.
2022. máj. 3. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
2# válaszoló vagyok. "Nem vagyok hajlandó megtűrni ezt a viselkedést."
2022. máj. 3. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként a 2# és 3# válaszoló vagyok. Férfiként mondom, senki sem fogja azt gondolni hogy megcsaltad, egyszerűen hagyd ott, az ilyen férfi típus azt érdemli, szívfájdalom nélkül. Nagyképű majom megelégedhetne azzal is ami van neki, más meg valaki után koslat.
2022. máj. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!