Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet leküzdeni ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leküzdeni ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Most tuti erősíteni fogom a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákat. Nagyon sajnálom, alapvetően nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Szóval adott két férfi A és B (mindketten a munkatársaim)

A: egy bunkó idióta, egy éve hülyít, teszi a szépet, csak a szája nagy: pl eltöltené velem azt az időt, amíg bírja a szexet, de nem tesz semmit, hogy ebből valóság váljon. Ráadásul: ha találkozónk van a munkahelyünkön, megvárat, néha szó nélkül otthagy a chaten, nem válaszol semmit, amikor felköszöntöm a névnapján.

B: rendkívűl kedves, jószívű, bókol, szép dolgokat mond, (helyesebb mint A), és a héten már érezhetően tovább szeretne lépni az ismerkedésben, pedig még csak nemrég kezdtünk beszélgetni.

Én viszont szerelmes vagyok A-ba, de annyira hogy egyszerűen megpusztulok érte.

Nem akarom ezt, és az agyam tudja is, hogy B lenne a jó választás.

Miért van ez? Hogy lehet ezt leküzdeni? Mi lenne a tisztességes B-vel szemben? Várni még nem szeretek ki A-ből, és addig visszautasítani B-t, vagy hagyni alakulni B-vel a dolgokat és majd átváltanak az érzelmek is?

Ti mit tennétek? Köszönöm ha válaszoltok és nem ítéltek el, az érzelmekről sajnos ritkán tehetünk :(

2021. máj. 23. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem fognak átváltani az érzelmek sajnos. Nekem ez a tapasztalatom.

Nagyon hasonló helyzetben vagyok most, bár nekem csak az A a munkatarsam.

Én belementem B-vel az ismerkedésbe, hagytam is, hogy alakuljanak a dolgok, A-val teljesen megszakítottam a kapcsolatot. Aztán amikor B-vel egy hónap randizas után a tettek mezejére léptünk, jött a fekete leves... Olyan mély depresszióba zuhantam, hogy azóta is vegetálok, közben megbantottam B-t, aki a csillagokat is lehozta volna nekem és most már nem is érdeklődik úgy irántam, amit megértek, a férfi önerzetet sértettem meg. Nem lett volna szabad ilyen messzire mennem.

2021. máj. 23. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze a női sztereotípiákhoz (bár itt majd úgyis jönnek a nőgyűlölő kommentek, hogy naugye), egyszerűen emberből vagy és kész.

Valószínűleg a B delikvens akkor sem tetszene neked, ha bunkóbb lenne, mert valami nincs meg benne, ami a szikrát adná. Nem az eseted, ennyi.

Az A delikvens bunkózik veled, és neked ez jön be, ennek lehet valami gyerekkorból visszamaradt hátráltató tényező az oka (pl ahogy a szüleid bántak veled, vagy más dolog). Vagy csak kihívásként, feladatként tekintesz rá, mondván te csakazértis megtöröd a jeget és kivívod a tiszteletét.

Nem kell a B-t választanod, mert semmi értelme, és senki nem mondja, hogy ő lenne a jó választás, csak mert tud udvarolni. Viszont az A sem jó. Egy bunkó pasiból sosem lesz normális pasi. Ejtsd a francba mind a kettőt, majd jön egy harmadik, aki jobb lesz.

2021. máj. 23. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én a B-ben sem bíznék meg ész nélkül, az a helyzet. Van, amikor a szív jobban tudja. Én jártam már úgy, hogy észből választottam, de sose lett jó vége.

Az viszont sokat mondó, ha A így kommunikál veled. Sajnos nagy eséllyel semmi komolyat nem érez irántad.

Szerintem egyik se jó választás. A azért nem, mert nem érdekled igazán.

B azért nem, mert a szíved jelez, hogy nem az igazi.

Tök mindegy, hogy valaki az elején milyen szépeket tud mondani, ha ezt az elején már túlzásba viszi, az mindig gyanús.

Nem mondom, hogy B nem érdemelne esélyt, mert gyanús, ha jószívű, de így, hogy mást szeretsz, nincs értelme belemenni, ráadásul még mindig azt gondolom, hogy ha a szíved nem húz hozzá, annak oka van.

Nekem is volt egy A-m, meg egy B-m. Hogy elfelejtsem A-t, belemenekültem B-vel egy kapcsolatba. Nagyon rövid időn belül úgy éreztem, hogy megfulladok mellette. Eleinte imádtam a rengeteg bókot, voltak olyan emberi dolgai, ami miatt szimpatikus volt, de mire észbekaptam, már követelőzött, minden nap jelentkeznem kellett, mert ha nem, akkor jöttek a szemrehányások, állandóan randira akart vinni nap közben, mert unatkozott vállalkozóként és nem értette meg, hogy dolgozom. Olyan függő helyzetbe akart hozni, hogy esélyem se legyen őt elhagyni, ha másként nem, akkor anyagilag kötelezett volna le, már célozgatott rá, hogy mi mindent fogok kapni, sőt, a szakításkor is azt hozta fel egyik érvnek, hogy pedig most itt lett volna a lehetőség, hogy anyagilag könnyítsek az életemen. Hát nagyon rám fért volna, félelmetes visszagondolni, milyen nehészégeken mentem át onnan kezdve, hogy a családtagjaim meghaltak. Mégis, amikor ezzel érvelt, akkor csak néztem rá, hogy tényleg ennyire értékeli saját magát? Hogy az anyagiakkal akar nőt fogni?

Én eldobtam az európai körutazást meg mindent, a gondtalan jövőt, az anyagi biztonságot...Nem éreztem jól magam rabként.

Mindenképp szakítottam volna, már a határon voltam, hogy kimondom, de akkor még visszakönyörögte magát. Aztán az tett be mindennek, amikor A utánam nyúlt, pedig csak egy dalt osztott meg Fb-on, de ő volt az egyetlen, akivel tudtam így beszélgetni, pedig 1,5 éve nem beszéltünk, de megláttam azt a dalt és a szövege alapján tudtam, hogy nekem szánta. És akkor elhajítottam mindent, mert olyan szerelmet éreztem, hogy soha többé nem tudtam volna magamhoz közel engedni B-t. Szakítottam vele, aztán egy hétig az ágyból is alig bírtam kikelni A miatt, aztán belerepültem a karjába, aztán vége lett megint.

De nem bánom egy percig sem. Nem szerettem B-t. Nem kell európai körutazás, se anyagi jólét. A szívem nem eladó.

2021. máj. 23. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:

A munkatársi viszony mndig nagyon kényes.

Alaposan mérlegeld, érdemes e belemenni, mert a szép napok után jöhetnek rosszabak is

2021. máj. 23. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!