Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám ezt az érzést leküzdeni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nem volt még komoly barátnőm csak pár futó kaland.Vannak barátaim nem is vagyok egy visszahúzódó ember.Bulizni is gyakran járok.Mégse merek kezdeni a csajokkal,pedig szerintem nem lenne ezzel gond de attól félek hogy ha felkerül a téma hogy:na hány barátnőd volt, akkor én nem igazán tudok mit mondani és kiröhög a csaj.Tudtok valami tanácsot adni,hogy hogy tudnám lekűzdeni ezt az érzést?2015. márc. 1. 13:44
1/2 A kérdező kommentje:
Ja igen még attól is tartok hogy ugye ha kiderül akkor a csaj elmondja minden barátnőjének...
2015. márc. 1. 13:46
2/2 anonim válasza:
Legyen önbizalmad , legyél határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!