Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem múltak el a gondolataim? Pár hete írtam ki a kérdést de még mindig ő jár a fejemben! Azóta nem találkoztunk mert én akkor fel mondtam!
Ezt hívják szerelem eső látásra?
Munka helyen meg ismertem valakit már az első perctől fogva össz hangon voltunk. Ő egyedülálló én viszont élettársi kapcsolatban vagyok! De azóta ő is csak rám gondol és el mondta nagyon tetszem neki. Én is így érzek ha rá gondolok gyorsabban ver a szívem! Soha nem éreztem még így hogy pár nap után ilyen erős érzelmet érezek egy másik férfi iránt! Csupán 2 hete ismerjük egymást! 25n
Helyetted mi nem tudunk dönteni!
Mérlegeld a mostani helyzetedet! Milyen a kapcsolatod az élettársaddal? Ha ennek véget vetsz akkor milyen lehetőségeid lesznek?
Én ezt el mondanám a páromnak.
Ha tényleg így van, és ott fogod hagyni,akkor tiszteld már annyiban, hogy el mondod neki.
Én mikor együtt voltam exemmel azt is elmondtam, mikor majdnem megcsaltam.
Nem történt meg.
De úgy ereztem joga van tudni.
Mert fordítva én is el várnám.
És nem ez miatt ment tönkre a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!