Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideje voltatok együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje voltatok együtt amikor a párotok megkérte a kezeteket? Hány évesek voltatok, hány éve laktatok együtt?

Figyelt kérdés
Mik voltak az előjelei annak, hogy a párotok meg fogja kérni a kezeteket?

2022. ápr. 26. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
2 éve voltunk együt mikor meg kértem a kezét
2022. ápr. 26. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
5 éve voltunk együtt. 26 éves voltam, ő 33. Konkrét előjele nem volt az eljegyzésnek. Annyit beszéltünk meg évekkel korábban, hogy eljegyzés akkor lesz, ha befejezem a tanulmányaimat. Januárban befejeztem, februárban meg is kérte a kezem. A helyszín miatt nem gyanakodtam, mert évfordulónk volt úgyis, a gyűrűt pedig egyedül intézte, nem tudtam róla semmit.
2022. ápr. 26. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

5 évet jártunk együtt, 27 évesen lett a menyasszonyom, én 28 éves voltam, fél évig voltunk jegyesek, és a házasságkötés után éltünk a közös otthonunkban, nem volt összeköltözés.

Megbeszéltem mikor megyek el a szüleihez lánykérésre ;)

2022. ápr. 26. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Másfél éve voltunk együtt pont amikor megkérte a kezem. Nem tudtam semmit az aznapi tervéről. Nagyon meglepett. 🙂
2022. ápr. 26. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Az lemaradt, hogy 32N és 32F. Fél éve laktunk együtt.
2022. ápr. 26. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
7 éve voltunk együtt. Semmi romantika nem volt benne, nem is akartunk eredetileg házasodni. Csak mivel már vettünk közösen lakást, így felhoztam, hogy jó lenne lepapírozni is a dolgot, ha bármelyikőnkkel bármi történik, ne a másik szülője kapja a lakásból az örökséget. Ahogy ezt megemlítettem, rá kb. egy évre megkérte a kezem.
2022. ápr. 26. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Másfél éve voltunk együtt, egy éve laktunk együtt, 22 éves voltam, ő 26.

Beszéltünk arról, hogy ez a tervünk egy komoly kapcsolatban és hogy nem pároljuk az élettársi kapcsolat státuszt. Arról is beszéltünk, hogy az ember általában pár éves kapcsolatban már érzi, mit akar ilyen szempontból. Szóval nagyjából megvolt az egyetértés a témában.

2022. ápr. 26. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

2,5 hónapja voltunk együtt mikor megkért,24-21 évesek voltunk. még nem éltünk együtt. 1 év után költöztünk össze miután dolgozni kezdtünk, 6 hónapra rà össze is hàzasodtunk. Most màr 12éve vagyunk együtt:)

Az érzelmek hamar kialakultak köztünk. Már a kapcsolatunk elején tisztáztuk, hogy majd amint lehetőségünk lesz, mindketten házasságban képzeljük el a közös jövőnket. ( Akkoriban még mindketten iskolába jártunk, csak diákmunkàink voltak).

2022. ápr. 26. 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:

6 éve voltunk együtt, 23 voltam, 1 éve laktunk együtt.

Az volt az előjele, hogy akkor kért el anyától, amikor én is otthon voltam, így meghallottam.

2022. ápr. 27. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
44 voltam, 1,5 éve voltunk együtt, 1 éve együtt éltünk.
2022. ápr. 27. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!