Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves férfi és 29 éves nő kapcsolata működhet?
Figyelt kérdés
Szerintetek sok ez a korkülönbség a nő javára?2022. ápr. 24. 20:06
2/11 anonim válasza:
Mi 25N és 22F voltunk mikor összejöttünk, 9 éve működik
3/11 A kérdező kommentje:
De pl. ha a nő komolyabb, saját egzisztenciája van, a srác meg éretlen..így se?
2022. ápr. 24. 20:10
4/11 anonim válasza:
3: akkor nyilvan elobb utobb kijon a kulonbseg, hacsak nem erik meg hirtelen a srac
5/11 anonim válasza:
Persze, működhet. (Sőt, a környezetemben azok a kapcsolatok működnek a legjobban, ahol a nő 1-2 évvel idősebb.)
"De pl. ha a nő komolyabb, saját egzisztenciája van, a srác meg éretlen..így se?"
Most az érdekel, hogy működhet e ilyen kapcsolat vagy az, hogyha eleve működésképtelen és sokadlagos a kor, akkor működhet e? Nem, értelemszerűen, ha nem passzol a 2 fél, akkor nem működik, de ennek semmi köze az életkorhoz...
6/11 anonim válasza:
Ugyanitt folyton megy a nőkhöz 20-30 évvel idősebb öregemberek erőltetése, hogy az a normális, főleg 25 felett amikor egy nő már öreg.
Behalok komolyan az itteni kérdező inceleken 🤡
7/11 anonim válasza:
Ha nekik nincs vele gondjuk akkor biztos. Nekem nem működne mert én nem jönnék össze nálam fiatalabb pasikkal mert jobban vonzanak az idősebbek. De ez én vagyok.
8/11 A kérdező kommentje:
6: Már ne is haragudj, de ezt nekem írod? Talán ismerjük egymást vagy egyáltalán mi közöm nekem a többi kérdéshez?:D Szerintem semmi extremet nem kérdeztem, hanem egy szituációt, amiben érintett vagyok. Az meg, hogy szerinted 25 felett egy nő öreg, a saját szegénységi bizonyítványod, gondolom anyukádra is ezt mondod.
2022. ápr. 24. 20:26
9/11 anonim válasza:
Hogyne működne! 28 éves haverom nemrég dobta 23 éves barátnőjét az új 33 évesért. Pedig az idősebb nem épp egy bombázó, de valamit nagyon tudhat.
10/11 anonim válasza:
Majd nektek kell tudnotok , de 3 év lófax amúgy. Vagy te szerinted lassan fog elmenni az a 4 év mkre 30 leszel? Elárulom egy szempillantás és az ember megöregszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!