Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyenkor várni a csodára, vagy adjam fel a reményt?
Beleszerettem a volt gimis osztálytársnőmbe, annyira mint még soha senki másba, és úgy érzem ő lenne az igazi, minden szempontból, annyira megvan a kémia, a szeretet köztünk mint senki mással. A baj az hogy van párja. Nekem viszont nem kell senki más, őt szeretném barátnőmnek vagy senkit.
Amellett hogy emiatt nagyon magam alatt vagyok hetek óta, felmerült bennem a kérdés, hogy érdemes-e arra bazírozni hogy hátha belátható időn belül szétmennek és akkor eljöhet az én időm, addig meg közel tartani magam a tűzhöz és kihozni a legtöbbet a dolgokból, vagy inkább ne várjak ilyesmire és törődjek bele hogy sosem lehet párom?
Hány ilyet írsz még ki lol...
Hát figyelj ha megcsalja a jelenlegi párját ahogy írod hogy megvan a szeretet köztetek... akkor téged is ugyanúgy megcsalna. Amúgy ha van párja lehet sose fog már szakítani vele, erre ne építs. Ha nem hagyja ott miattad, akkor szereti őt, téged meg csak kedvel. Tudom hogy ez rosszul esik, de célszerűbb ha eled az életed egyedül ha nem akarsz mást majd elfelejted. Max visszajon de én azt mondom hogy ne várd. Velem is volt ilyen. Akkor jött vissza amikor már nem vártam. Te döntesz, de gondolj bele hogy a másik férfi ha rajon mennyire fog utalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!