Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki valahogy eltudná nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki valahogy eltudná nekem mesélni,hogy pontosan mi a jó ebbe a szerelemnek nevezett dolgoban? F25

Figyelt kérdés
Én egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt a dolgot mármint,hogy mi a jó benne.Az egy dolog,hogy autizmus spektrumzavarral vagyok diagnosztizálva és akiknek ez van azok másképp élnek meg bizonyos dolgokat és emiatt se értem,hogy mi jó lehet egy ilyen dologban de hátha valaki el tudná nekem magyarázni.

2022. ápr. 18. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a jó a drog használatban? Na, kb ugyanaz. Amíg a lángoló szerelem tart, addig az agy kémiai folyamatai egy nagyon felfokozott érzelmi állapotot tartanak fenn. Szinte mámoros állapot.

A szerelem olyan értelemben, mikor már a kémia lecsengett és még mindig nagyon szereted a másikat, még mindig mélyen kötődsz, az más miatt szép. Az a szerelem azért különleges, mert az ilyen kötődés biztosít arról, hogy nem vagy egyedül.

2022. ápr. 18. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
A szerelmet nem lehet elmagyarázni, mint azt sem, hogy az autisták miért és hogyan élik meg, reagálnak másképp az érzelmekre. És akkor még számba sem vettük, hogy egyébkét is mindenki másképp él meg minden érzelmet egyénenként.
2022. ápr. 18. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Az hogy van melletted valaki aki megert téged, aki elfogad téged úgy ahogy vagy, akinek el tudsz mondani bármit, és még tetszik is, vágysz is rá, vágysz arra hogy megcsokoljon hogy veled legyen, hogy lerangassa rólad a ruhát. Persze az ember nem tud racionális döntést hozni ha szerelmes.

Es Persze vannak hullamvolgyek, szakitasok, megcsalasok, veszekedések. De az ember mindenből tanul

2022. ápr. 18. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A szerelem azért jó, mert az egy csodálatos érzés.

A 3 as egyébként minden lényeget elmondott.

Sajnos manapság a nők egyre többet kapnak belőle, a férfiak egyre kevesebbet.

A férfiaknak nagyon nehéz lett a társkeresés, és ebből fakadóan a szerelem is.

2022. ápr. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!