Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem korai egy 20 éves lánynak gyereket válallnia?
1. Ha nem akar továbbtanulni és komoly karriert befutni, akkor nem.
2. Egy 20 éves lány is nevelődhetett érettnek, felnőttnek. Amikor azt halljuk 50 vagy 100 éve sokan 20 évesen vállaltak gyereket, ők nem olyan éretlenek voltak, mint a mai 20 évesek általában (nemtől függetlenül), mert már gyerekkorukban helyeztek mindig felelősséget a vállukra és úgymond egész gyerekkorukban aktívan a felnőtt életre nevelték őket, picit a maga értelmében felnőttként is kezelték őket. Ma sajnos az ellenkezője van, hogy rengeteg embert gyerekkorában sem nevelnek a felnőttségre egyáltalán, aztán még felnőtt korában is gyerek marad részben vagy nagyrészt.
3. A 20 éves lánynak senki nem mondta, hogy egy 20 éves fiúval kell gyereket vállalnia.
Nekem van fiatal anyuka ismerősöm. Nem tanultak tovább, mégis sokkal szeretettel telibb és gondoskodóbb anyák, mint bárki más a környezetemben. Szerintem egy gyerek fiatalon kevésbé ciki, mint egy abortusz.
Ugyanakkor én ezt speciel nem tudnám végigcsinálni.
Korai, sokaknak még évekkel később is túl korán jön a gyerek.
Ha vágysz rá, ezt akarod, nincs más terved az életre, és a családod és az apa is melletted áll vágjatok bele. De ilyen ritka.
#8:
Aki megöl egy magzatot és büszke is rá esetleg meg a felelőtlen döntéseire, az ne igényelje maga iránt sem másik szimpátiáját, nekem ez a véleményem.🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!