Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nem korai egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem korai egy 20 éves lánynak gyereket válallnia?

Figyelt kérdés
Mai világban szerintem korai, meg a fiúk is eléggé komolytalanok ebben a korban még általában.
2022. ápr. 17. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Igen, a mai világban korai. Egy 20 éves manapság nem tudja megteremteni hozzá segítség nélkül az anyagiakat. 1-1,5 év nem elég ahhoz, hogy biztos lakhatást és megélhetést teremtsen magának egy ember. Legalábbis a mi országunkban. Az sem utolsó, hogy sokkal éretlenebbek manapság az emberek, mint mondjuk egy generációval korábban.
2022. ápr. 17. 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ. Általánosságban nézve igen, korai, viszont ha valaki már gimi óta együtt van barátnőjével, jó emberismerő, megvan az anyagi háttér, 1-2 éve együtt élnek, akkor miért ne?
2022. ápr. 17. 10:53
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
ha szeretne 20 évesen gyereket, akkor jól van az úgy
2022. ápr. 17. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
30%

1. Ha nem akar továbbtanulni és komoly karriert befutni, akkor nem.

2. Egy 20 éves lány is nevelődhetett érettnek, felnőttnek. Amikor azt halljuk 50 vagy 100 éve sokan 20 évesen vállaltak gyereket, ők nem olyan éretlenek voltak, mint a mai 20 évesek általában (nemtől függetlenül), mert már gyerekkorukban helyeztek mindig felelősséget a vállukra és úgymond egész gyerekkorukban aktívan a felnőtt életre nevelték őket, picit a maga értelmében felnőttként is kezelték őket. Ma sajnos az ellenkezője van, hogy rengeteg embert gyerekkorában sem nevelnek a felnőttségre egyáltalán, aztán még felnőtt korában is gyerek marad részben vagy nagyrészt.

3. A 20 éves lánynak senki nem mondta, hogy egy 20 éves fiúval kell gyereket vállalnia.

2022. ápr. 17. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van fiatal anyuka ismerősöm. Nem tanultak tovább, mégis sokkal szeretettel telibb és gondoskodóbb anyák, mint bárki más a környezetemben. Szerintem egy gyerek fiatalon kevésbé ciki, mint egy abortusz.

Ugyanakkor én ezt speciel nem tudnám végigcsinálni.

2022. ápr. 17. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
De, korai. Nincs semmi értelme, elcseszi a fiatal korát. Semmi nincs a kezében, 1-2 éves kapcsolatra meg felesleges szülni. Sokkal cikibb egy vakvilágba szült gyerek, mint egy abortusz.
2022. ápr. 17. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem cikibb. Vannak anyuka és/ vagy háziasszony típusú lányok, akiknek ezt jelenti az élete beteljesedése és nem feltétlenül lenne előrébb azzal, ha napi 8 órában egy gyárban dolgozna, mert a tanuláshoz nincsen motivációja, ehhez pedig igen. Legalább nem egy gyilkos…
2022. ápr. 17. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Az abortusz nem gyilkosság. Undorító, és primitív gyilkosnak hívni ezért valakit. Sose lehet tudni a körülményeket.
2022. ápr. 17. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Korai, sokaknak még évekkel később is túl korán jön a gyerek.

Ha vágysz rá, ezt akarod, nincs más terved az életre, és a családod és az apa is melletted áll vágjatok bele. De ilyen ritka.

2022. ápr. 17. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:
13%

#8:

Aki megöl egy magzatot és büszke is rá esetleg meg a felelőtlen döntéseire, az ne igényelje maga iránt sem másik szimpátiáját, nekem ez a véleményem.🤷‍♀️

2022. ápr. 17. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!