Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen fiút találnál akkor úgy éreznéd hogy "megfogtad az Isten lábát"?
Figyelt kérdés
Nincs semmilyen káros szenvedélye, megbízható, nyugis természetű. Hosszú távra keres barátnőt. Van sok pénze, van autója, lakása, nyaralásra meghívna.
Ilyen fiú egy kincs lenne? Vannak ilyen fiúk amúgy?
2022. ápr. 16. 14:44
1/11 anonim válasza:
Nem, ez a fiú egy rémálom lenne. (Azt hinné hogy a tulajdona vagyok, és neki minden jár azért mert elvisz nyaralni meg meghív étterembe.)
2/11 anonim válasza:
#1 Ezt mind ennyiből szűrted le? Az kemény. :D
3/11 anonim válasza:
1 szerintem hasonló anyagi helyzetűt keres nem egy csóringert!
4/11 anonim válasza:
#1. Így kell kifordítani egy kérdést!
5/11 anonim válasza:
Én nagyon szívesen lennék egy ilyen fiú barátnője.
18F
6/11 anonim válasza:
Az első két mondat miatt gondolnám, hogy megfogtam az isten lábát, nem azért mert kocsija, háza van.
8/11 anonim válasza:
Ha tetszik kívül belül oké. De ha nem, akkor kilőve
9/11 anonim válasza:
Az hogy megbízható, nincs káros szenvedélye az alap. Az meg hogy a pénzét tartja a legfontosabbnak kiábrándító.
10/11 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek ebbe a formában semmi értelme.
Mik a hátrányok?
Ha csak annyit írok magamról, hogy kerek fenekű, kerek cicis, keskeny derekú, hosszú combú, hajú lány vagyok aki jól főz és nagyon jó beszélgető partner arra persze, hogy 10bol 9en azt írják, hogy kell ilyen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!