Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a "jó csaj"? Milyen az a lány akivel ha megjelenik a legjobb haverod akkor átfut az agyadon, hogy megfogta az isten lábát?
Külsőre: Természetesen nézzen ki jól. Legyen szép arca, jó alakja. Legyen jó a stílusa, menjen a ruhája az alakjához. Ne mutasson túl sokat, de ne is egy burka legyen.
Belsőre: Legyen normális. Tehát, ne olyan, mint a #2-es válaszoló, akinek abból áll a napi működése az oldalon, hogy mindenhol beszól, odadobálja a frusztrációit, de a kérdésekre nem válaszol. Szóval ne az itteni, átlagosan alacsony gyk-s női értelmi színvonal legyen, hanem a való életben megtalálható, értelmes női színt. :D
(Szerencsére örülök, hogy ilyen nőt találtam.)
Külsőre: Legyen az arcán valami, ami megfog engem. Pl. szemek, mosoly stb.
De ha ilyet mondok, akkor a belső sokkal fontosabb.
Belsőre:
Legyen jófej, kedves, barátságos. Ne akarjon elszakítani a haveromtól, még közvetetten se!!!! ez nagyon fontos nekem.
Volt egy ilyen eset nemrég, a csaj alapvetően tök jófejnek tűnt, jókat tudtam vele dumálni.Váltig állította, hogy ő nem akar elszakítani senkit senkitől. Közben a srác minden idejét vele töltötte,a legjobb barátait elhanyagolta teljesen, egy barátnő miatt... előtte mi is már szinte barátok voltunk, mindig számíthattunk egymásra.
Jött az új barátnő, és onnantól se kép se hang...
Addig velünk töltötte minden szabadidejét, mentünk mindenfelé. Azóta semmi, persze a srác hibája is természetesen. De tudom, hogy nagyon manipulálja a csaj, mert beszélgettem vele elég sokat.
Aki egyből kompatibilis a haverokkal, oldott, laza van egyénisége, vannak ötletei, meg tud szólalni, es jó vele beszélgetni poénkodni, vesziba lapot, jól reagál és zajlik vele az élet.
+külső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!