Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Amikor belevágtok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Amikor belevágtok egy kapcsolatba biztosak vagytok benne, hogy a fickó nem veszélyes?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például Ted Bundy-ra, aki első ránézésre egy jóképű, intelligens fiatalember volt, de ez csak megtévesztés volt, valójában gonosz dolgokat tett a nőkkel.

Ez a téma szerintem nem csak a nőket, hanem a férifiakat is érinti. Hiszen ha egy apának sem mindegy, hogy a lánya kivel jön össze. Lehet a lány a nagy szerelemben nem látja a fickó valódi arcát, akkor a szülőknek kell figyelmeztetést adni. Főleg akkor, ha a barátok sem jó emberismerők.

2022. ápr. 14. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
A ted Bundy féle emberek nem a családtagjaikat, szeretteiket gyilkolták. Náluk szerintem még biztonságban is lenne.
2022. ápr. 14. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy nagy hülyeségnek hangzik, de szerintem pont az efféle fickókról szóló filmeknek és sorozatoknak köszönhetően az értelmesebb átlagemberek már nagyjából képben vannak azzal, hogy mire kell figyelni az ilyenek kiszűrésére. De lehet, hogy naiv vagyok, amiért magamból indulok ki: én hiperérzékeny vagyok, és általában azonnal ösztönösen megérzem, ha valaki / valami nem kóser.
2022. ápr. 14. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha eljutunk odáig, hogy lefekszem vele, akkor úgy gondolom, hogy az illető fizikailag nem veszélyes rám nézve. Ha eljutunk a kapcsolatig, akkor azt feltételezem, hogy másképp sem.

Nem lehetek benne biztos, a kapcsolat elején még nagyon résen vagyok és bár, a párommal együtt vagyok 7 éve, így se küldenék pucér fotót, vagy hagynám, hogy felvegye az aktust. Nem azért, mert benne személy szerint nem bízok, hanem mert az emberekben úgy egységesen nem bízok. Mivel ő is ember... Mint írtam nem a személyének szól.

Abban biztos vagyok és az elején is biztos voltam, hogy nem emelne rám kezet és, ha közlöm, hogy állj, akkor nem erőszakol meg. Pedig, alkatából kifolyólag, de igazából már csak azért is mert férfi és így eleve erősebb nálam, minden lehetősége adott lenne.

Én elővigyázatos típus vagyok. Randi fényes nappal, emberek között az első jó pár alkalommal, amíg biztosnak nem érzem, hogy ilyen téren megbízható. Nincs közös kocsikázás, nincs kihalt parkban kóricálás, nem megyek lakásra és biztos, hogy nem a lakásom előtt találkozunk először.

Szóval, mire egy férfi odáig jut, hogy a párom lesz, már eléggé ismerem ahhoz, hogy amennyire lehet biztos legyek benne, hogy sem velem, sem a környezetemmel nem lesz agresszív. Ha valamiért bizonytalanná válok, akkor megszakítom az ismerkedést.

2022. ápr. 14. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

De általában vállalom a kockázatot.

Kiveve ha gyerekrol van szo. Pl gyereket élettárssal sem hagynék kettesben.

2022. ápr. 14. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
7%
Ha biztosak benne hogy veszélyes akkor is gyakran belevágnak, feltéve hogy sármos is egyben. Biztosak benne hogy ők lesznek a kivételek mert első szava szép volt feléjük 🧠
2022. ápr. 14. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem lehet félelemben leélni egy életet. Úgy gondolom, a nyilvánvaló dolgok szerelmesen sem kerülik el a figyelmem, ezen kívül pedig azt tudom mondani, mint mikor esténként lemegyek futni és valaki károg miatta: ha az a sorsom, hogy valaki vérbefojtson, akkor az a sorsom, ez van. De legalább addig egy boldog, beláthatatlan veszélyektől való félelmektől mentes életet éltem. Fényes utcán, vadidegenek által is ugyanúgy meg lehet halni, mint sötét futópályán vagy pszichopata emberrel élve.
2022. ápr. 14. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!