Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte-e velem a barátnőm, hogy a számomra elérhetetlen pasiról sosem beszél?
Van egy férfi, évek óta fejembe vettem, hogy "megszerzem". Ő az egyik korábbi expasim, aki dobott másik nő miatt. Mégis mindent figyelembe véve úgy érezem ő az igazi. Magasak az elvárásim a férfiakkal, akikkel később randiztam úgy érzem a nyomába sem érnek. Nagyon szerelmes vagyok belé. Haragszom, hogy dobott. De, ha komolyan vesz és új lappal kezdenénk, túlnéznék ezen és minden vágyam teljesülne.
A barátnőm jól ismeri a társaságát és tudja mikor mi történik körülötte, melyik nő van éppen képben nála, viszont sosem meséli ezeket a híreket, pedig tudja, hogy majd megveszek a kíváncsiságtól, hogy mi van vele. És akkor szeretnék feltűnni, amikor nincs rivális.
Ált. azzal nyugtat a barátnőm, hogy olyan férfit érdemelnék aki jobban értékel. Szerintetek ezt komolyan gondolja és azért hallgat, hogy ne törjem össze a szívem, vagy hamis barátnő, hogy full elhallgatja a tudnivalókat?
Nem hinném, hogy be akar tartani.
Én sem örülnék, ha a barátaim visszamennének az exeikhez. Miért? Azért, mert láttam, hogy mennyire nem tisztelte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!