Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őszinte-e velem a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte-e velem a barátnőm, hogy a számomra elérhetetlen pasiról sosem beszél?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, évek óta fejembe vettem, hogy "megszerzem". Ő az egyik korábbi expasim, aki dobott másik nő miatt. Mégis mindent figyelembe véve úgy érezem ő az igazi. Magasak az elvárásim a férfiakkal, akikkel később randiztam úgy érzem a nyomába sem érnek. Nagyon szerelmes vagyok belé. Haragszom, hogy dobott. De, ha komolyan vesz és új lappal kezdenénk, túlnéznék ezen és minden vágyam teljesülne.

A barátnőm jól ismeri a társaságát és tudja mikor mi történik körülötte, melyik nő van éppen képben nála, viszont sosem meséli ezeket a híreket, pedig tudja, hogy majd megveszek a kíváncsiságtól, hogy mi van vele. És akkor szeretnék feltűnni, amikor nincs rivális.

Ált. azzal nyugtat a barátnőm, hogy olyan férfit érdemelnék aki jobban értékel. Szerintetek ezt komolyan gondolja és azért hallgat, hogy ne törjem össze a szívem, vagy hamis barátnő, hogy full elhallgatja a tudnivalókat?

2022. ápr. 10. 22:07
A kérdező szavazást indított:
inkább őszinte
inkább hamis
ennyiből nem derül ki
12 szavazat
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
2022. ápr. 10. 22:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nőknek szól a kérdés, két barátnő szitujához jobban értenek, mint a férfiak!!!
2022. ápr. 10. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Én nőként írom azt neked, hogyha valaki kidobott téged, akkor ne akard visszakönyörögni magad. Létezik női büszkeség is a világon. A barátnőd pedig csak jót akar neked, mégpedig azt, hogy felejtsd őt el. Velem is történt már ilyen és ezt a barátnők nem azért csinálják, hogy kiszúrjanak a másikkal, hanem, hogy megvédjék a barátnőjüket, mert objektíven mégis közelről látják a dolgokat.
2022. ápr. 10. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Tudja ami nyilvánvaló, csak te nem látod: ez a hajó már elment. Csak nem akar bántani vele, hagyja hogy benned érjen meg a dolog, hogy megértsd.
2022. ápr. 10. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi honnan tudjuk hogy milyen a barátnőd? Hogy őszinte vagy csak be akar tartani? Nekem normális, rendes barataim vannak akik jót akarnak, de nem tudom neked milyenek. Ehhez ismerni kéne.
2022. ápr. 11. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy be akar tartani.

Én sem örülnék, ha a barátaim visszamennének az exeikhez. Miért? Azért, mert láttam, hogy mennyire nem tisztelte őket.

2022. ápr. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!