Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írta már felül egy álom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írta már felül egy álom az érzéseiteket?

Figyelt kérdés

Évekig nem tudtam kiszakítani a szívemből vkit. Nem is volt soha kapcsolatunk, és nem is lesz (azt most hagyjuk hogy miért, nem lesz, és nem is erről a részéről szól a kérdés). Pár hónapja tartok ott, hogy jóval kevesebbet gondolok rá, és úgy érzem kezdek felé közömbös lenni. Nem fantáziálok róla, már nem érdekelnek az új fb "hírek" róla, nagyon ritkán jut eszembe és azok is csak pillanatok, nem szövögetem már a gondolataimat róla.

Az történt viszont, hogy vele álmodtam. Kettesben voltunk, jól éreztük magunkat egymás társaságában, sokat nevettünk, együtt lógtunk a történetben. Semmi intimitás nem volt az álomban, de valami szuperül éreztem magam. Úgy éreztem hogy egyre szorosabban összefonódunk,és ez az eufórikus érzés az álomban újra felkorbácsolt mindent a valóságban.

Járt már valaki hasonlón, hogy így megtréfálták az álmai?

2022. ápr. 9. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,pont így.Szakítás után gyakran álmodtam az exemmel.Én szakítottam vele,de gyakran hiányzik,pedig már 6 éve
2022. ápr. 9. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindig vele álmodom mióta szakítottunk, és ugyanez….pedig nem jó ember, el kéne már felejtenem:( hála ezeknek az álmoknak nagyon hiányzik újra
2022. ápr. 9. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. Én például egy volt tanárommal jártam így. Érdekes dolgok az álmok :)
2022. ápr. 9. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is volt hasonló.

Viszont úgy vettem észre, hogy ha ez már a kilábalási szakaszban volt (mint neked is most), akkor csak egy időre rántott vissza, amíg tartott az álom utóhatása, tehát szerencsére nem vett vissza nagyon.

2022. ápr. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!