Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hívják szerelem eső látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hívják szerelem eső látásra?

Figyelt kérdés
Munka helyen meg ismertem valakit már az első perctől fogva össz hangon voltunk. Ő egyedülálló én viszont élettársi kapcsolatban vagyok! De azóta ő is csak rám gondol és el mondta nagyon tetszem neki. Én is így érzek ha rá gondolok gyorsabban ver a szívem! Soha nem éreztem még így hogy pár nap után ilyen erős érzelmet érezek egy másik férfi iránt! Csupán 2 hete ismerjük egymást! 25n
2022. ápr. 6. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Inkább fellángolásnak tűnik
2022. ápr. 6. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem, ez csak fellángolás. Nem ismeritek egymást, ez csak vonzalom. Ilyenből még lesz egy pár.
2022. ápr. 6. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom azért szerettél másba, mert már az élettársaddal lagymatag a kapcsolatod. Egyébként szakítás közeli állapotban vagytok, vagy éppen minden klapol és ez a férfi csak úgy "bezavart"?

Igazából ez csak egy erős vonzalom, amit érzel, a szerelem ahhoz hosszabb idő kell. Mondjuk, megértelek, ez a szerelem első látásra érzés nem tudatosan születik,és akkor egész nap a másikon jár az ember agya. Azt neked kell eldönteni, hogy hagyod kialudni, vagy engedtek a "szerelemnek" ( később persze lehet belőle szerelem, de így látatlanban csak ennyit tudok mondani)

2022. ápr. 6. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre ez csak erős vonzalom, de átalakulhat valami mássá, ha például napi szinten órákat csevegtek...
2022. ápr. 6. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Az igazság az hogy már kb egy éve nem olyan a kapcsolatunk, csók már kb 6 éve teljesen meg szűnt köztünk ami még zavar hogy a férjemnek nem lehet gyereke de orvsohoz nem hajlandó menni. És nagyon sokszor voltam velem minden rendben. A kisebb fertőzéseket le számítva amit az orvos szerint a férjem sperma gyulladása okoz(hólyag gyulladása) amit nem tudom honnan szett az orvosom.(nőgyógyász) valamint semmi program már évek óta nyáron egy fagyira nem visz el sétálni este mert ő fáradt.. 😭😭 és még egy csomó más..
2022. ápr. 6. 23:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2# az elmúlt 2 hétben 5 udvarlom jelentkezőm volt de csak ez az egy aki teljesen meg fogott! Pedig ő 10 ével idősebb is tőlem és kinézetre nem is valami szép de mégis le nyűgözött!
2022. ápr. 6. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak ilyenek, de ezekből soha nem lett semmi.

Viszont ha ilyen rossz a kapcsolatod, és gyermeket is szeretnél, akkor ne maradj benne. Fiatal vagy, kezd újra!

2022. ápr. 7. 07:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Vonzalom inkább

Lehet belőle kapcsolat is, nekem is volt

2022. ápr. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!