Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első látásra szerelem volna?
Oké, nem hittem benne eddig. Sosem fordult még velem ilyen elő, nem érdekelt még így senki.
A lényeg, hhogy épp a buszon utaztam, amikor megallt a megalloba a busz és hirtelen felneztem meglattam, o is engem és csak néztük egymást, nem történt semmi,de egyszerűen olyan mélyen egymás szemébe néztünk, semmi másra nem neztem, csak a szemébe, és fordítva. Sosem nézett meg srac így a szemembe😄kiderult útközben hogy ugyanabba az iskolaba jött ahova én, más szakmára
2x találkoztunk meg utána, de annyiszor össze is néztünk.
Nem vagyok már tízen éves, volt már párkapcsolatom, de ilyet még nem tapasztaltam,hogy ezért várom csak a holnapot, higy újra a szemébe nezhessek. Furcsa, hogy életemben ez az első, higy történik ilyen eset velem.
Persze lehet kifogok ábrándulni, de csak az jár a fejembe hogy meg akarom ismerni, és van benne valami. Úgy érzem, hasonló mint en. Egyszeruen csak megérzés.
Fura? Remélem alakul majd valami.
Mit gondoltok? Jelenthet ez valamit? Oké nagy feneket nem kéritek neki, csak különös érzés volt 21 évesen első ilyen élmény, mintha a lelkeig láttam volna
Én ezt az érzést, 35 évesen éltem át.
Létezik szerelem első látásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!