Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
Első randim volt egy nővel akivel interneten ismerkedtem meg. Úgy érzem őrülten szerelmes lettem. Szép, gyönyörű, intelligens... Nem adta oda magát, de a csókja.... Eltúlzom, vagy már más is érzett ilyet? Alig várom hogy újra láthassam2021. ápr. 16. 21:43
1/9 anonim válasza:
Van ilyen. Szinte soha nem kölcsönös.
2/9 anonim válasza:
Nem, nincsen. Ez maximum szimpátia, fellángolás, vonzalom. Egyetlen találkozó alatt nem ismerhetsz meg valakit annyira, hogy szerelmes legyél.
3/9 anonim válasza:
Van hát :) Nálam érdekes akkor volt mikor igenis egyformán rácsodálkoztunk a másikra, hogy jéé te ki vagy? :D
Persze később ismered meg jobban, ez tény, hogy ez igen erős vonzalom, kémia, misztikum, mifene, de előszobája a szerelemnek :)
Sok sikert :)
4/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
De azért ne hidd tökéletesnek, előbb-utóbb kiderül, hogy animét néz vagy ilyesmi XD
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, együtt vagyunk :)
2021. máj. 12. 22:08
9/9 anonim válasza:
Én tegnapelőtt ismertem meg valakit,de kár volt..Azóta mindig rá gondolok..
De semmi nem lehet belőle,szóval ez csak ilyen szívfájdalom,de még ez is csodálatos érzés..Én szerelmes vagyok a szerelembe szerintem.. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!