Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, te miért szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, te miért szeretitek a párotokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 13:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem retardáltság messzirol sem. Intelligens okos nő vagyok ez mellett nyugi. Csak nem az a snassz átlagnő
2022. ápr. 6. 17:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11.

És ezt arra alapozod, hogy nem tudtál a kezedben tartani egy üveg italt és kamikaze módon vezetsz? Hmmm...

2022. ápr. 6. 17:32
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

12 a kerdes az volt mit szeretnek a ferfiak a nőben.

Nekem egy ferfi mondta hogy EZT.

Pont. Nincs mit elemezni rajta, a szerelem amugysem logikus.

Valaki meg azt szeretni a nőjében hogy rekedtes a hanhja

2022. ápr. 6. 17:45
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

13.

Hidd el, hazudott.

2022. ápr. 6. 17:51
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem kerdeztem. Teljesen magátol mondta. Megcsak téma sem volt. Egyszer csak ugy ült nézett egy sztori utan es megszolalt hogy "tudom már mit szeretett benned az exed"
2022. ápr. 6. 18:05
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

A mostani barátom meg azt sereti hogy lehet velem "őrültködni" amit más nőkkel nem, mert merevek, meg nemá meg stb.

Mindig van valami ami a sok nőből egyet kiemel. Ami más nőkben nagyátlagban nincs meg.

Es AZT szeretik meg. Igy lesz egy nő más mint a többi.

Es az a valami az nem logikus az nem ésszeru. Mert a szerelem sem logikus és ésszerű.

2022. ápr. 6. 18:09
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Meg is kockáztathatnám azt a kérdést, hogy aki logikus ésszerű dolgokat szeret a párjában, az valóban szereti e a párját, vagy csak praktikus neki a másik vagy akármi.
2022. ápr. 6. 18:28
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
#16 Értjük, eljátszod a lököttet vagy a butát, hogy felfigyeljenek rád. Nincs baj ezzel a viselkedéssel, én is csináltam olyan 14-15 évesen. Azután lassan elkezd kínos lenni. Nem kioktatni szeretnélek, csak jelzem.
2022. ápr. 6. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem nem jatszottam el es nem volt kinos sem.

Te a merev csajok köze tartozhatsz. Na azt nem szeretik a pasik. Megesik.

2022. ápr. 6. 18:34
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Vam akinek elég ha jol főz a nő meg ikos es karrierista meg nagyon ügyes meg tipp topp es az már neki szerelem. De azert a férfiak javarésze nem ez a szint amikor szerelmes.

A szerelem nem az hogy mert jol mos főz es ügyes okos. Es szép a mosolya. Ezek praktikussági szempontok csak, hogy nem húzza le a nő es meg lehet vele jelennj meg vihető vele a szex is pl.

A szerelem az az amit csak BENNE látsz meg, és másban senkiben.

2022. ápr. 6. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!