Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, te miért szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, te miért szeretitek a párotokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 13:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
10%
nem szeretem, csak elviselem.
2022. ápr. 6. 14:00
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Kedves 1 #akkor mi a fa$ert vagy mellette?!?!?!
2022. ápr. 6. 14:03
 3/22 anonim ***** válasza:
18%
mert nem tudom kidobni a lakásomból, nem hajlandó eltakarodni...
2022. ápr. 6. 14:05
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Leginkább azért, mert megfelelően alkalmazza a személyes névmásokat, ellentétben a kérdezővel.
2022. ápr. 6. 14:09
 5/22 anonim ***** válasza:
18%
Nem szeret, de nem tud kidobni a lakásomból, hihi.
2022. ápr. 6. 14:49
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert felszabadító vele lenni. Ha semmi sincs körülöttünk, ő akkor is érdekes, vannak ötletei, gondolatai, nem egy romhalmaz az élete, hanem tudatosan él, tervez, következetes, nem döntésképtelen, nem kényes, nem szorul segítségre. Jó a humora, jó társaság, könnyen teremt kapcsolatokat és nem kell vele nyűglődni, felemelni az önálló felnőtt ember szintjére egy neveletlen gyerekéről. Sajnos az exeimből ez nagyon hiányzott, folyamatosan ment a kínlódás meg a pesztrálás. Nem is értem, miért irtóznak ennyien az erős nőktől, ha egyszer könnyebb az élet velük.
2022. ápr. 6. 16:32
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egy barátomnazt mondta miután csináltam egy rakat vicces dolgot, hogy értem már mit szeretett benned az exed.

Ilyenek pl

Utaztunk kocsival a haverokkal. Kimentünk a csehekhez is. Akiktol kaptak nekik különlegesnek számito kuriozum sört. Az uton rámbízták de ittak is belole nyitva voltak.

Mivel hideg volt és ledegradálonak is éreztem hogy nekem kell fogni igy ossze vissza firgattam es szerencsetlenkedtem mikor egyik oillanatban kiborult az egész es teljesen behabozta az egész kocsit.

Hat 4 pasi nézett rám egyszerre hogy mi a sz.rt csinálok es mintha megtudtak volna ölni.

Volt egy beállt pillanatnyi csend.

Mire megszolalt vki higy csak egy dolgot kértünk tőled...🤣

Vagy pl 300 km eken át tanitott vezetni a barátom. Rengeteget magyarázott sokat mentunk.

Erre másnap sötétben indultunk el es nagyban tolatok forgok kiállok ő meg les rám. Kérdem mi van? Es felkapcsolta a fényszórót..hogy amugy a kocsinak van lámpája is nem kell vele tapogatni..mintha eddig semmit nem tanultam volna tőle, ugy jöttem le🤣 lezsibbadt az agya:D

Vagy nem tudtam hogy nem centriz a mosogépe automatikusan. Ejszaka meg ahogy lejart en meg kinyitottam. Kiomlott az egész es eláztatta vagy 3 cm n a kis lyuk furdoszobat. Páromnak probáltam szolni de aludt nem tudtam mit csinaljak. Reggel mikor kiment pisilni belelépett a "tóba" es csak annyit mondott ezt nem hiszi el mi van itt ez is csak en lehettem:D

Vagy eleve ugy jottunk ossze hogy rossz iranyba stoppoltam, aztan végig hazudoztam magamrol mire kiderupt hogy nem hitt el semmit mert amugy mellesleg ismer..meg az akkori baråtomat is..

Aztan a meciben kertem toluk kaját de nem volt nálam lé. De kiderult náluk sem. Felforgatták miattam az egesz kocsit az aprokat összeszedni hogy kifizessék nekem a mekit. 🤣

Meg egy rakat ilyen volt, amik ugy "megfogták" bennem🤣 meg millio meg egy sztori.

2022. ápr. 6. 16:58
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja meg mikor kidobta a hajcsatom a kocsibol. (Épp vártunk egy haverra)erre en meg szépen kiszalltam kivittem a sörét jo messzire es visszahoztam a hajcsatom:D
2022. ápr. 6. 16:59
 9/22 anonim ***** válasza:
97%

7.

Elég bizarr, ahogy a retardáltságot pozitív dologként próbálod előadni. Ez kizárólag a tardablognak állt jól.

2022. ápr. 6. 17:01
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Meg mikor elvittem a kocsit es azt hitte elviszem másik országba eladni az is hatalnas volt
2022. ápr. 6. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!