Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódás és félni a szerelemtől Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Jelenlegi barátnőmmel
Jól érezük magunkat
szex még nem volt de intim helyzetbe bele megyünk már és nagyon szereti ahogy szeretgetem, de kaptam egy üzenetet tőle: (eleinte barátként tekintettem rád de kezdek beléd szeretni, és ettől féltem
Ennek most örüljek vagy nem?
Egyébként nem könnyű eset, de annyira szeretet éhes kis tündér 28 éves én 25
Nem tudom hányszor csalódott egyet tudok
2022. ápr. 3. 18:35
1/1 anonim válasza:
Ez a fogalmazás - mint valami vén kéjenc, vagy pedo. Nem ideális, nem helyes viselkedés.
Egy "arany virágszál" kellene még a teljes autentikusság eléréshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!