Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lejön hogy beleszerettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lejön hogy beleszerettem?

Figyelt kérdés

Nos a pasival nem baráti a kapcsolatunk és mivel pár hete nem találkoztunk így megírtam neki hogy hiányzik az ölelése.

Amire pozitívan reagált.

Viszont azzal hogy ezt megírtam neki abból lejön hogy beleszerettem?

2022. ápr. 2. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül. Ha szexkapcsolatban vagytok, ez akár arra is utalhat, hogy a szex hiányzik neked. Jobb lenne, ha inkább nyíltan elmondanád neki az érzéseidet, azt meg lehet beszélni, az utalgatásokat pedig hagyd meg az ovisoknak.
2022. ápr. 2. 17:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk szex kapcsolatban.

Csak úgy érzem alakulnak közöttünk a dolgok de nem mondtam ki neki konkrétan az érzelmeim és ezért érdekel hogy mások ezt hogyan látják.

Hogy ha több mint barátságról van szó akkor ilyen esetben azt lehetne leszűrni ebbők a mondatomból hogy szeretem?

Mert egyébként szerelmes vagyok belé viszont érdekel hogy ő ezt észre vehette-e.

2022. ápr. 2. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem egyéne is válogatja, hogy észreveszi-e. Én továbbra is azt mondom, hogy az őszinteség lehet a nyerő, szerintem sokkal inkább célravezető, ha meg tudjátok beszélni a dolgaitokat, mint ha azon agyaltok, hogy a másik vajon mire gondolhat.
2022. ápr. 2. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem hiszem, hogy lejött neki az, hogy mit érzel iránta. Jobb lenne, ha inkább tiszta vizet öntenél a pohárba és elmondanád neki egy kávé vagy egy süti mellett, hogy többet érzel iránta, mint barátság. Igaz, benne van a pakliban, hogy utána megszakad a barátságotok is (tapasztalat sajnos). De még mindig jobb, mint a bizonytalanság. 40N
2022. ápr. 2. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nős pasival… gratulálok..:( ez max szeretői státusz lesz, én biztos nem adnám ki könnyen az érzéseimet!
2022. ápr. 2. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:

#5 Ki mondta hogy nős?

Ne legyél ennyire kretén... köszi

2022. ápr. 2. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!