Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még olyan férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan férfiak akik a szerelmet keresik?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
1%
Igen, többségében lúzerek, akik annyira ki vannak éhezve a csajokra, hogy az első nőt felességül vennék, aki szóba áll velük.
2022. márc. 31. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Én nem annyira a szerelmet,inkább életem pàrjàt ,akit halálom napjáig szerethetek ,akàr még utàna is :)
2022. márc. 31. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Jelen.

De netes társkeresőről eddig 1x éreztem ilyet, pedig elég sok nővel randiztam.

Munkahelyen, meg boltokban, rendszeresen látott nők tudnak megfogni.

Fura dolog ez, mert van, akihez szexuálisan vonzódok, és van, akihez szerelemből.

2 együtt még sosem volt.

Rosszul vagyok bekötve, lehet.

2022. márc. 31. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Én csak azt.

Csak sajnos nincs hozzá megfelelő partner. Pedig omniromantikus vagyok, de a szex nem érdekel.

2022. márc. 31. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. F40
2022. márc. 31. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, 45 éves koromig vártam erre. Most történt meg. Pedig mindig csak erre vágytam.

Na de jobb később, mint soha ❤️

2022. ápr. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!