Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szinte mindig a kicsit érdektelen nőkbe lesznek szerelmesek?
Figyelt kérdés
Olyan sokszor látom, hogy a férfiak azért vannak megőrülve aki értük nincs.2021. nov. 23. 19:22
1/11 anonim válasza:
Van egy sármja annak, aki nem esdekel érted, de ha túl sokáig tart ez az állapot, akkor hamar letesznek az illetőről
2/11 anonim válasza:
Szerintem ez nincs így. Mindenkibe szerelmesek lesznek, nem számít kicsoda-micsoda.
3/11 anonim válasza:
a nők meg mindig a foglalt pasikba.. női vadászösztön ..
4/11 anonim válasza:
A buta, tanulatlan, kapafogú, síkhülye, agresszív természetű, kihasználós lányokba szoktak, hogy utánuk a normális lányoknak vinnyogjanak évekig amiatt, hogy őket senki nem szereti, meg tiszteli, brühühü.
5/11 anonim válasza:
4. Jól vagy? Megint nem jött össze a vezető beosztású pasi ?
6/11 anonim válasza:
Én az érdekes nőket szeretem, nem tolom túl a szerelmet. Az érdekes nők sajna sokszor azért érdekesek, mert egyben nagyon szeszélyesek.
7/11 peca1000 válasza:
Szerelmes szerintem már nem leszek, nem vagyok az a romantikus alkat :)
Vonzalom még lehetséges.
És igen. Sokkal érdekesebb egy olyan csaj, aki nem üldöz a szerelmével, hanem kicsit visszafogott.
8/11 anonim válasza:
Remélem, azért akad egy-két férfi, aki nem zavarja, ha szeretik, és kimutatják.
9/11 anonim válasza:
Nem, de ettől még igaz lehet, amit írtál, csak felcseréled az okot az okozattal. Az ilyen nők azért érdektelenek, mert tudják magukról, hogy jó nők. A férfiak a jónőségbe szeretnek bele, nem az érdektelenségbe, az csak együtt jár a jónőséggel.
10/11 anonim válasza:
Ja, ilyenkor vicces, amikor visszatekintenek az életük romjain és csak annyit tudnak kinyögni, hogy “a nők mindig csak kihasználták a naivitásomat”.
Nem. A felszínes f@szkalapságodat használták ki. Méghozzá nem “nők”, hanem a női nem kapcarongyai. Ennyit érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!