Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amikor visszamentetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor visszamentetek az exetekhez hosszú idő után (fél évnél több mondjuk) ti még szerelmesek voltatok belé?

Figyelt kérdés
Vagy újra belé kellett szeretnetek?

2021. okt. 12. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem mentem vissza
2021. okt. 12. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Minek csúszni-mászni olyan előtt, akinek nem kellettél és/vagy ő nem kellett neked?
2021. okt. 12. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja hogy még szerette e vagy újra meg kellett hódítani
2021. okt. 12. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem mentem vissza soha, de nyílván azért megy vissza valaki mert szerelmes, különben nem menne.
2021. okt. 12. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Mint a filmekben ... Leugrott egy doboz cigièrt

Biztos nagyon szereti , ha kibírt fél évet

2021. okt. 12. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaja elfelejtettem hova írok , szarkazmus volt nehogy szó szerint vegyètek , valószínűleg b terv
2021. okt. 12. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:

3 honap volt nekem a legtobb akihez visszamentem. De azalatt sem ő sem en nem voltunk senkivel.

Fél év már nekem nem férne bele. Azaz már bőven "jozanabb" is vagyok fél ev mulva, plusz nem birom "lenyelni",hogy ez idő alatt fűvel fával lehetett, nagyon maximum szexkaocsolatra talán még bevállalom, de minden más kizárt már ilyenkor.

A másikrol rendszerint sugárzik is hogy totálisan el van hidegülve, szoval mindezt meg is könnyítik.

2021. okt. 12. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Aki kiábrándít magából annyira, hogy rá sem akarok nézni, vagy szakítok vele, azt az embert soha nem tudnám utána szerelemmel szeretni! Ha vissza is fogadnék exet, akkor sem szerelemből,hanem egyéb ok miatt.
2021. okt. 12. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a párommal szét mentünk egy másfél hétre utána vissza mentem hozzá egy pár napig éreztem egy kis fellángolást meg előjött a rózsaszín köd de ez csak pár napig tartott aztán el is múlt. Ha őszinte akarok lenni nem vagyok belé már szerelmes. Inkább csak sajnálatból és egy erős kötődés miatt vagyok vele. Nem vagyok vele boldog már évek óta.
2021. okt. 15. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!