Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a hosszú párkapcsolat titka?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek hogyan őrizhető meg a tűz. Nagyon sok ismerősömet látom akik csak vannak egy párkapcsolatban élnek egymás mellett, de nem látom rajtuk azt, hogy ők egyáltalán egy kicsit is rajonganának egymásért. Ilyen csak a tündérmesében létezik? 1-2 év és átalakul a szerelem szeretetté? Régóta vagyok szingli ez nem véletlen, én inkább vagyok egyedül, mint hogy valakivel párban, akin nem érzem azt, hogy minden porcikámért oda van hónapok után is. Túl magasra tenném a lécet és ilyen nem is létezik?🥲

2021. júl. 24. 06:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Figyelmesség, önzetlenség, kedvesség és a kommunikáció.
2021. júl. 24. 06:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első mindent leírt.
2021. júl. 24. 06:41
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Dehogyis írt le mindent.
2021. júl. 24. 06:44
 4/21 anonim ***** válasza:
42%
Meg a távolság. Egymás nyakán lenni kiborító.
2021. júl. 24. 06:49
 5/21 anonim ***** válasza:
59%

pl ez is fontos: nem kell mindig a másikon lógni.

Meg mindegy milyen csak ne legyen kicsi. Nem árt, ha okosabb vagy egy csapat heringnél és az se árt ha meg tudod az agyát mozdítani, már ha erre van igénye.

Másoknak nagyon fontos a kinézet, míg egy harmadik csapat csak a pénzre mozdul. Ki mit szeret. A pénzes társaságnál nem árt, ha mindig elő tudod teremteni, ami a jóérzéshez kell. Sokszor láttam olyat, hogy a pénz eltűnésével szétmentek. A testre gyúrós csapatnál van olyan, hogy szétmennek, ha megöregszenek.

2021. júl. 24. 06:53
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
20 éves lejáratú közös Svájci frank hitel 🤷‍♂️
2021. júl. 24. 07:00
 7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó feldobtad napom!😂
2021. júl. 24. 07:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A hitel vagy összehoz vagy szétszed. Alap, hogyha nincs pénzed ne vegyél fel hitelt, mert az kamikaze akció.
2021. júl. 24. 07:49
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Gondolod van erre általános recept? 15 éve vagyok a férjemmel harmóniában, szeretetben. De gőzöm sincs, mi a recept. A nagyszüleim se tudták megmondani, mi a recept, pedig 70 évig voltak házasok.
2021. júl. 24. 07:53
 10/21 anonim ***** válasza:
32%

Olyan nőt még nem hordott a hátán a föld, akinek több év után is minden porcikájáért odavannak.

Páran érdekes álomvilágban élnek önmagukkal kapcsolatban, nem tudom ez a mérhetetlen egoizmus honnan eredhet.

Akik egyedül vannak nőként 30 felett is, valószínű jobb nem bolygatni őket, mert valami nagyon nem ok.

2021. júl. 24. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!