Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a hosszú párkapcsolat titka?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek hogyan őrizhető meg a tűz. Nagyon sok ismerősömet látom akik csak vannak egy párkapcsolatban élnek egymás mellett, de nem látom rajtuk azt, hogy ők egyáltalán egy kicsit is rajonganának egymásért. Ilyen csak a tündérmesében létezik? 1-2 év és átalakul a szerelem szeretetté? Régóta vagyok szingli ez nem véletlen, én inkább vagyok egyedül, mint hogy valakivel párban, akin nem érzem azt, hogy minden porcikámért oda van hónapok után is. Túl magasra tenném a lécet és ilyen nem is létezik?🥲

2021. júl. 24. 06:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Őszinteség. Kommunkáció. Probléma megoldo készség vagy hajlani rá arra hogy meg akarjuk oldani a problémát. Szeretet kinyilvánítás. Odafigyelés.

3 éve házasok vagyunk ugyanúgy szeretjük egymást tán még jobban mint az elején. Minden jól működik

2021. aug. 2. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!