Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van igénye egy férfinak komoly kapcsolatra?
A világon nagyon érdekes dolgok vannak, például a labdarúgás, az informartika, az antik helyek stb. Azt teljes mértékben megértem, hogy egy férfiembernek szüksége van szexuális kielégülésre, mert a biológiánkat így alakította a természet. És természetesen a randik nyújtotta izgalomban is van valami klassz, főleg akkor, amikor ezekből a randikból szexkapcsolat lesz. Azt viszont már nehezen értem, hogy mi szükség van ennél többre.
Mi is kell pontosan? Azért, hogy a nő babusgason, meg becézgesen stb... Ez most olyan, mintha az illető pasi anyás lenne. Anyánk csinálta ezt, amit kisfiúk voltunk. Vagy azért kell, hogy valakivel megbeszéljék a lelki gondjaik? Arra ott vannak a haverok, akik jobban ismerik a férfit, mint ahogyan a nő valaha is fogja.
Ebben az egészben tehát semmi vágányság, semmi keménység nincs. Jó ez nektek?
Így is hozzá lehet állni a dolgokhoz, ahogy te teszed. Sőt, sokmindenben igazad van. Mindig lehetne a jobbat hajkurászni, a boldogabb illúziót kergetni.
De az csak azoknak az embereknek okoz szorongást, és boldogtalanságot, akik nem ismerik az elég fogalmát, és telhetetlenek.
Én egy állandó társa vágyok, ez volt bennem mindig is és ekkor érzem jól magam. Emellett a saját magam ismerete, a folytonos fejlődés vágya, és a tudatos
társkeresés meghozta azt az eredményt, hogy találtam valakit, aki hozzám illő, együtt kölcsönösen maradéktalanul boldoggá tudjuk tenni egymást,
önmagunkra úgy gondolunk, mint önmagunkban is külön, értékes emberekre, de együtt még többek vagyunk. A szenvedély folyamatosan megvan, de vagyunk annyira
racionálisak is, hogy beszéltünk már olyanról is, hogy ha nem jön össze, akkor nem jön össze. Egyikünk se erőltetné, ami nem megy, akkor is csak a békés
elválásra koncentrálnánk. De ilyenről szó sincs szerencsére, csak úgy gondolom egészséges lelkű, felelőségteljes emberek vagyunk, és mindent meg tudunk beszélni egymással.
Ő a szerelmem, a társam, minden helyzetben megvan a kölcsönös szeretet, tisztelet, megbecsülés. Egyeznek a céljaink, vágyaink, együtt építjük a jövőnket.
Mindazonáltal megértőek vagyunk, bármi történne, a másik mellett állnánk. Ha kell, akkor azzal, hogy hagyunk a másiknak énidőt, ha arra van szüksége.
Akkor és oda megyek, azt csinálom és addig, amikor ahova amit és ameddig akarok. Nem vagyok lekorlátozva, sőt! Minden támogatást megkapok tőle, és ő is tőlem.
A lényeg tényleg, hogy egymáshoz valók vagyunk és mindennap teszünk a kapcsolatunkért. Na jó, igaz, fel kell adnom az egoizmusomat, a makacsságomat, a bunkóságomat,
az önzőségemet stb. De ezek azok a dolgok, amiket amúgy is fel akarok adni, de egyedül nem biztos, hogy sikerül, vagy legalábbis sokkal nehezebb lenne.
Szóval én nem ígérgettem az elején, hanem tudtam, hogy mire vágyok, és ahhoz kerestem egy társat, aki szintén erre vágyik.
Nem kergetem mindig a jobb és jobb lehetőségeket, hanem a megfelelővel alakítom a legjobbá.
"Kérdeztünk mindent a múltról egymástól, minden fontos dolgot tudunk a másikról, sokmindent várunk a jövőtől, tervezünk, de nem ragaszkodunk semmihez görcsösen, hogy megkeserítse az életünk, ha nem sikerül" Én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!