Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az intelligens luxusprostikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intelligens luxusprostikat lehetséges valahogyan elcsábítani, vagy mindig ők iránytják a dolgokat?

Figyelt kérdés

Ezek a nők nem csak kifejezetten jól néznek ki, hanem intelligensek is: több nyelven beszélnek, tudnak társaságban viselkedni, tudják, melyik ügyféllel hogyan kell beszélni. Éppen ezért nem csoda, hogy ők maguk válogatják meg az ügyfeleiket.

Ide már nem elég gazdagnak lenni, hiszen ezek a nők válogatnak a gazdagok között.

Hogyan lehetséges akkor elérni, hogy egy ilyen nő beleszeressen valakibe?

2022. márc. 28. 09:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem álmodozom. Sosem tartanék el semmilyen nő.

De ahol őszinte szerelem van, ott a nő nem is akarja magát eltartatni, hanem ketten építik a közös jövőt.

2022. márc. 28. 10:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Aha. Közösen fogtok jövőt építeni. És ezt hogy képzeled?

Hogy a nő tovább kurválkodik melletted?

2022. márc. 28. 11:45
 13/20 A kérdező kommentje:

Felhagy a prostitúcióval?

De ez már másik kérdés lenne.

Abba nem gondoltam bele, hogy el tudnék-e fogadni olyan nőt akit prostitúcióból élt. Nehéz kérdés. Úgy gondolom, mindenkinek jár a lehetőség a jó életre, de azért mégis ott derengene a múlt.

2022. márc. 28. 12:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Mármint hosszú távra elfogadni.
2022. márc. 28. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#13: Ja, persze, és majd a tengődik a te életszínvonaladon :D

Ha felhagy a munkájával, keres majd egy legalább annyira pénzes pasit, mint ő maga.

2022. márc. 28. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:

"el tudnék-e fogadni olyan nőt akit prostitúcióból élt."

Kiscsillag, itt inkább az a kérdés, hogy elfogadná-e ő, hogy egy sokkal rosszabb életszínvonalra essen vissza :D

Érdekes, a csóróságodra a mentés, hogy de hát a "szerelem". Ez csak rá vonatkozna, hogy elnézzen neked ezt-azt? Rád nem?

2022. márc. 28. 12:55
 17/20 A kérdező kommentje:

Azon vagyok, hogy az én életszínvonalom folyamatosan emelkedjen. Éppen ezért fejlesztem magam. Minden nap teszek ezért.

De kiírtam egy új kérdést a témában:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2022. márc. 28. 13:05
 18/20 A kérdező kommentje:
2022. márc. 28. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De miert minden áron egy kurvát akarsz? Miert nem egy egyszeru,normalis nőt?
2022. márc. 28. 13:56
 20/20 anonim ***** válasza:

19-mert a kerdezo golddigger…

Vagy egy strici..

A luxusprosti nem ert mashoz. Nem gondolod,h toredek penzert majd segedmunkat vegez epitkezesen ?? 😂😂 Semmihez nem ertenek a prostik meg nem akarnak dolgozni.

2022. márc. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!