Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent az, hogy " Mindegyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy " Mindegyik férfi, akivel valaha is szexuális kapcsolatod lesz; elvesz egy kis darabot belőled"?

Figyelt kérdés

Egy pszichológiai könyvben olvastam, ami nőknek tárja fel a világot. Hogy kell ezt érteni ? " Mindegyik férfi, akivel valaha is szexuális kapcsolatod lesz; elvesz egy kis darabot belőled. Minél több olyan partnered lesz, akivel a szex „nem az igazi”, annál inkább érezni fogod ezt"

Ezt el tudnád mondani más szavakkal?

2022. márc. 26. 12:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Ehhez hasonlókat 100 éve irtak. Amikor azt tartották a nők legfőbb erényének ha szűz marad a lagzi napjáig és azután sem lesz testi kapcsolata senkivel a férjén kívül soha az életben. Egy nagy hülyeség.
2022. dec. 6. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem minden kapcsolat vagy szexuális kapcsolat, főleg ha még igazán jó is, csak hozzátesz, nem elvesz.

Ez maradjon egy szubjektív vélemény a könyv îrójàtól. Ö így gondolja, más meg máshogy látja. Megállapítása úgy hangzik, mintha a kapcsolatban csak a férfi kapna, márpedig ha ez így van, az nem jó kapcsolat.

2022. dec. 6. 21:38
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Inkább fordítva. Ők hagynak magukból egy kis darabot nálam.:)
2022. dec. 6. 23:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Foleg ha 9 honapos a sztori na az az igazi!
2022. dec. 7. 00:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Hogy a szerző nem egy férfibarát szerző. Ugyanezt a nőkre is mondja el, ha már szajkózza a hülyeségét.
2022. dec. 7. 07:08
 16/21 Laylah ***** válasza:
Pont, hogy a nőkre mondta...
2022. dec. 7. 08:46
 17/21 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Így értetem: "Mindegyik nő, akivel valaha is szexuális kapcsolatod lesz; elvesz egy kis darabot belőled".
2022. dec. 7. 13:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság.
2022. dec. 7. 14:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz, de nem kell negatívan venni. Lehet ez egy jó kapcsolat alatt történő együttlét (és mondjuk szakítás a vége) vagy egy jó egyéjszakás kaland, ahogy az első írta, lemeztelenedik az ember a másik előtt ezzel a lelkét is megmutatja és abból elvesz egy darabkát de talán ez az elvesz nem is jó feltétlen mert részben odaadja az ember
2022. dec. 7. 15:01
 20/21 Laylah ***** válasza:

17.: nyilván lehetne úgy is fogalmazni, hogy nem férfi vagy nő az alany, hanem általában az ember (mondjuk attól még nem lesz több értelme). Viszont a kérdező azt írta, hogy ez egy nőknek szóló könyvben volt, tehát a nőkhöz szólt, ebben a közegben pedig nem releváns, hogy a férfiakra is elmondja ugyanezt.

19.: még a kapcsolatos részt megértem. De egy alkalmi kapcsolatnál hogy mutatnád meg a lelked? Pár óra ismeretség után nem fogod ismerni a másik lelkét, csak képet kapsz, hogy a felszínen milyen ember(nek mutatja magát). Semmit nem kell elárulnod magadról, akár teljesen mást is előadhatsz, mint amilyen valójában vagy. Nem kell legbelső titkokról, traumákról, sérelmekről tudni és tudatni semmit, innentől meg nem beszélhetünk a lélek meztelenségéről. Egy hosszú kapcsolatban már lehet releváns, amit írsz, de én akkor sem tartom úgy, hogy bármit is elvenne bárki tőlem. Egyszerűen képtelenség. Meg tudom osztani a lelkileg intim dolgaimat, de attól még a másik nem veszi el. A csalódásom sem azt jelenti, hogy a másik elvette a bizalmamat, hanem, hogy az ő viselkedése bennem csalódást és bizalomvesztést váltott ki, bár az sem törvényszerű, hogy a csalódás általános bizalomvesztéssel járjon. Ráadásul úgy is lehet csalódni és bizalmat veszteni, hogy nincs szexuális kapcsolatod az illetővel, mert mondjuk nem jutottatok el oda.

2022. dec. 8. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!