Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a szexet kiiktatni az életemből, egyáltalán lehetséges ez? Túl sok energiát, koncentrációt elvesz.
Látom már hogy ugyse lesz barátnőm sohase,már elmúltam 30 éves,túl nagyok az igényeim, egyszerüen lehetetlenség így hogy legyen. Esetleg prostituáltakhoz mehetek, azt meg nem akarom mindig, mert csak pénzkidobás.
Konyhás elhízott Marika nénik, csúnyalányok, meg 20 évvel idősebbek meg nem kellenek.
Úgy érted, hogyan kell kiirtani a libidót? Tesztoszteronszint-csökkentéssel. Nekem is jól jönne, nő létemre kicsit sok van bennem, libidóm az egekben, és évek óta b*szatlan apáca vagyok, mert velem is max. csak az általad említettek férfi megfelelői állnának le.
Jó lenne, ha a gyógyszergyártók erre is ráfeküdnének végre, igény lenne rá.
Tesztoszteron csökkentése:
mindennapi rohanás és stressz
transzzsírok – sült ételek nagy mennyiségben
aszpirin
bulizás – az alkohol és a dohányzás
túledzés – a túl sok edzés negatívan befolyásolja a tesztoszteron szintedet
4: Én mondjuk szeretnék inkább ettől "szenvedni"...
Amikor megdugni SEM akarnak, annál nem nagyon van lejjebb.
(2)
"Jó lenne, ha a gyógyszergyártók erre is ráfeküdnének végre, igény lenne rá"
Rafekudtek. Ugy hivjak, hogy kemiai kasztracio.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!